Kevin Murphy - Hos BilligParfume.dk

Med Kevin Murphy hårprodukter får dit hår den ultimative forkælelse! Kevin Murphy hårpleje- og styling produkter er elsket blandt frisører verden over for deres høje kvalitet og unikke evne til at tilføre intens næring og glans til dit hår. Med Kevin Murphy hårplejeprodukter får du derfor ægte professionel hårpleje af højeste kvalitet - derhjemme! Samtidigt er produkterne miljøvenlige og yderst skånsomme både mod hår og hovedbund. Og alle hårprodukter fra Kevin Murphy kommer tilmed i et lækkert og stilrent design, der er en fryd at have stående. Gå på opdagelse i alle vores skønne Kevin Murphy styling og hårplejeprodukter her i shoppen! Læs videre

Filters

Sort
Side
12
 
Side
12
 

UDVALGT TIL DIG

Loading...

Kevin Murphy - hårprodukter af professionel kvalitet

Kevin Murphy er et af verdens førende brands inden for professionelle hårprodukter - og bliver derfor også forhandlet af frisørsaloner verden over.

I Kevin Murphy sortimentet, finder du alle typer produkter til hårpleje og styling, af den absolut højeste kvalitet. Uanset, om du er på udkig efter shampoo, balsam, hårkur eller styling produkter, finder du hos Kevin Murphy ultra nærende og skånsomme produkter, der forkæler dit hår og giver det ægte wow-effekt. Du kan gå på opdagelse i vores store udvalg af lækre Kevin Murphy hårprodukter her hos BilligParfume.dk og finde produkter, der er skræddersyet til netop din hårtype og dit behov.

Kevin Murphy - en mester i hårpleje og styling

Australske Kevin Murphy er en sand mester i sit fag og har en imponerende og unik ekspertise inden for både hårpleje og styling. Oprindeligt er han uddannet stylist hos verdenskendte Vidal Sassoon i London. Og som stylist har hans arbejde kunnet nydes i utallige internationale magasiner og hos anerkendte modehuse. Efter mange år som eftertragtet, verdenskendt stylist, valgte Kevin Murphy at bruge sin omfattende ekspertise og viden om hårpleje og styling til at udvikle sin helt egen serie af eksklusive hårprodukter.

Og Kevin Murphys hårpleje- og styling produkter blev hurtigt blandt verdens førende hårprodukter og eftertragtede blandt professionelle frisører og stylister.

Brandet sælges i dag i over 62 lande og er højt elsket af både frisører, stylister og private.

Banebrydende og innovative hårplejeprodukter

Kevin Murphy er en absolut frontfigur inden for udvikling af shampoo, conditioner, hårkure og alle typer styling produkter. Fordi han har en unik forståelse og indsigt i hårets natur, ved han hvordan hver hårtype får den bedste næring og den smukkeste finish. Blandt brandets mange elskede hårprodukter, kan for eksempel nævnes Hydrate-Me.Wash - en Kevin Murphy shampoo, der med sin unikke formel tilfører en skøn og dyb fugt til håret. Eller Bedroom.hair Hairspray - en kendt og elsket Kevin Murphy hårspray, der tilfører både volume, glans og fleksibilitet til dit hår.

Kevin Murphy hårprodukter beskytter dig og naturen

Du kan glæde dig over, at al hårpleje fra Kevin Murphy nærer og beskytter både dit hår og hovedbund - samtidigt med, at hårprodukterne er skånsomme mod miljøet. Alle Kevin Murphy hårprodukter er nemlig udviklet med dyb respekt og forståelse for både dig og klimaet.

Uanset, om du køber Kevin Murphy shampoo, balsam, hårkur eller styling produkter, kan du derfor glæde dig over produkter, der er helt fri for både parabener og sulfat. Og al hårpleje fra Kevin Murphy er herudover skånsom mod miljøet og produceret uden dyreforsøg. Og så skader det jo heller ikke, at alle brandets produkter kommer i lækkert designede, stilrene flasker, som er super flotte at have stående fremme.

Stort udvalg af Kevin Murphy hårpleje og styling produkter

Vil du gerne forkæle dit hår med de lækre og nærende hårprodukter fra Kevin Murphy? Så gå på opdagelse i vores mange skønne produkter fra det elskede brand. Prøv for eksempel det elskede styling produkt Kevin Murphy Smooth, der samler og fugter kruset hår for et smukt og glamourøst look. Eller bestselleren Body.mass - en leave in conditioner, som både nærer, fugter og styrker dit hår. Eller prøve vores mange andre lækre hårprodukter fra Kevin Murphy, som matcher netop dit hårs behov. Uanset, om du er på udkig efter tilbud på Kevin Murphy shampoo, conditioner, hårkur eller styling produkter, finder du det helt rigtige produkt lige her i vores shop - til en billig pris og leveret direkte til døren!

Kan man få rabat på Kevin Murphy?

Ja det kan du. Hos BilligParfume.dk kan du købe alle de originale hårprodukter fra Kevin Murphy med mængderabat og spare op til 30%

  • Køb 3 stk - spar 30%
  • Køb 2 stk - spar 20%

Shop Kevin Murphy online hos BilligParfume.dk, vi er officiel dansk forhandler af de lækre kevin Murphy hårprodukter.