Arabiske & Mellemøstlige Parfumer Hos BilligParfume.dk

Arabiske parfumer er varme og forførende med intense duftkompositioner med de mest eksklusive duftnoter og ingredienser. De kendetegnes ofte ved deres varme og intense akkorder de leder tankerne hen på orienten og fjernøstens mystik. De arabiske niche dufte, er kendt for deres langvarige holdbarhed på huden og for at udvikle sig over tid. Arabiske parfumer skal modsat mange andre dufte, have tid til at ilte og og udvikle sig. Du kan derfor godt ved først "duft" få en overvældende oplevelse, men giv dem tid, de sofistikerede parfumer udvikler sig på smukkeste vis til dufte du ikke kan undgå at elske. De arabiske parfumehuse er også kendetegnet ved deres luksuriøse indpakninger og designs, de emmer af elegance og luksus og endda til priser hvor alle kan være med. De populære mærker som Lattafa, Armaf, Afnan, Maison Alhambra, Al Haramain og flere, byder på fantastiske niche parfumer, og du finder ofte en duft der minder om dine kendte favoritter fra de store brands som Creed, Chanel, Paco Rabanne, Armani, Louis Vuitton, Mancera, Nishane, Anouage, Parfums de Marly og meget mere. Gå på opdagelse i vores univers af arabiske og mellemøstlige dufte. Læs videre

Filters

Sort
Side
123
 
Side
123
 

UDVALGT TIL DIG

Loading...

5 ting du skal vide om arabiske parfumer:

  1. De arabiske dufte bliver kun bedre med tiden. Åbningen kan ofte være lidt intens, med modsat designerparfumer, blive de mellemøstlig dufte endnu bedre med tiden. Lad din parfume macerere og oplev hvordan den udvikler sig og duftnoterne kommer til sin rette. Akkurat som en god vin, der bliver bedre med tiden.

  2. At macerere betyder at parfumens duftnoter undergår en process, hvor duften iltes og de unikke duft akkorder modnes. Når flasken åbnes og din atomomizr anvendes jævnligt, vil parfumeolien optage ilten og lade akkorderne udvikle sig og modne.

  3. Arabiske parfumer betegnes som niche dufte, da parfumehusene oftest kun fremstiller udsøgte dufte og ikke er på designer- og fashion markedet.

  4. De mellemøstlige og arabiske parfumehuse, er kendt for at skabe sofistikerede dufte med intense "Beast Mode" og nøje udvalgte ingredienser i høj kvalitet, til en super skarp pris. Med en arabisk parfume, får du virkelig value for money.

  5. Arabiske parfumer er kendt for at skabe parfumer, der ofte ligger så tæt på mange af de store kendte designer og niche parfumer, hvor det mange gange er tæt på umuligt at dufte forskel. duftene er ikke kopier, men deres helt egen i deres helt egne smukke designs og flakoner. Faktisk får du med de arabiske parfumer, nogle af de smukkeste parfume præsentationer, hvor både flaske og emballage præsenteres unikt og luksuriøst.