Moschino Parfume

Moschino Parfume & Dufte - Unik, fantasifuld, legende, forførende!

Alle ord, der forbindes med Moschino parfume! Det italienske modehus Moschino ser parfumekreation på sin HELT egen måde og står bag et væld af vidunderlige og altid nytænkende parfumer til både mænd og kvinder. En Moschino parfume er altid elegant, original og moderne og giver dig de perfekte duftnoter til både hverdag og fest. Så vil du have elegance med et skævt twist, er det Moschino, du skal gå efter! Gå på opdagelse i de mange skønne dufte og designs fra Moschino i vores store udvalg! Læs videre

Loading...

Filters

Sort

UDVALGT TIL DIG

Loading...

Moschino skaber parfume, der er helt unik

Det italienske modehus Moschino er et ret nyt brand og deres historie går kun tilbage til starten af 1980’erne. Men netop denne relative unge alder for et modehus gør nok også, at brandet har en helt unik og innovativ tilgang til det at kreere parfumer. Som modehus er Moschino kendt for deres fantasifulde, frække, moderne og ofte humoristiske designs. Og det er denne højt elskede kombination, der også går igen i parfume fra Moschino. Både deres parfumer til mænd og kvinder er kendetegnede ved denne unikke signatur, og det gør parfumerne til det ideelle valg, hvis du ønsker en både elegant, moderne duft med et interessant twist i enten Eau de Toilette eller Eau de Parfum.

Dyk ned i Moschinos fantastiske duftunivers!

At gå på opdagelse i udvalget af Moschino parfume er som at tage en rejse ind i en fascinerende, kreativ og forførende verden af innovative dufte. Prøv for eksempel Moschino Fresh Couture til kvinder, som er en SKØN og helt unik floral parfume med noter af blandt andet bergamot, ylang-ylang, hindbær, træ og patchouli. Eller lad dig forføre af den moderne og nytænkende Moschino parfume Toy Boy til herrer. Her får du en eksklusiv, maskulin og original duft med duftnoter af blandt andet grøn pære, bergamotte, pink peber, magnolia, vetiver, caschmere ambermax og varme trænoter. En duft, vi synes, er helt uimodståelig!

Er Moschino parfume kunst eller duft?

Ja, det er faktisk svært at sige! For lige så fascinerende, vidunderlig og innovativ duften af en Moschino parfume er, lige så fantastisk er designet af selve flakonerne! Moschino er berømte for at vende helt op og ned på både duftens noter og parfumens visuelle udtryk. Deres flakoner er ganske enkelt som små, innovative og morsomme kunstværker.

Eksempelvis er flakonen til parfumen Fresh Couture humoristisk udformet som en flaske til et rengøringsmiddel! Mens deres parfumeserie til herrer Toy Boy har en unik flaske formet som en lille bamse. Og på den kendte Moschino parfume til kvinder Cheap n' Chic I Love Love har brandet ladet graffiti-lignende tekst pryde flakonen for et råt og moderne udtryk. Det er fantastisk at gå på opdagelse i de mange spændende, kunstneriske og nytænkende designs i sortimentet fra Moschino.

Nyd din Moschino parfume til en billig pris!

En Moschino parfume er perfekt til dig, der ønsker en elegant duft, som samtidigt skiller sig ud i mængden. Vi er vilde med Moschinos mange vidunderlige dufte! Og vi synes samtidigt, at du skal kunne nyde de skønne parfumer og de unikke designs til en rigtig god pris!

Derfor har vi samlet et stort udvalg af særligt gode tilbud på Moschino parfumer til dig her hos BilligParfume.dk, så du nemt kan finde dine nye yndlingsduft fra brandet - uden at skulle af med en bondegård.

Så tag på eventyr i vores sortiment af de fantastiske Moschino dufte og kunstneriske flakoner, og vælg dit nye Moschino parfume-kunstværk i dag

En ekstra bonus i det smukke fantasifulde design

Og som en ekstra bonus kan du også nyde deres innovativt og ofte humoristisk designede flakoner. Flaskerne er som små, unikke kunstværker, der er en ren fryd at bruge og have stående fremme!