Bvlgari Parfume

Bvlgari, det italienske juvelerfirma oser af elegance, stil og klasse. Bvlgari er verdenskendt for deres luksuriøse og kvalitetshøje designs i såvel smykker som deres parfumer. Stilen er altid enkel, raffineret og lækkert, på den moderne måde. Bulgari parfumer repræsenterer prestige, elegance og kvalitet, som appellerer til stilfulde mænd og kvinder over hele verden. Her på siden finder du et bredt udvalg af parfume, dufte og deodoranter til mænd og kvinder, fra Bvlgaris bedste duft-linjer. Omnia, BLV, Bvlgari Man, Aqva, Man Extreme, Jasmon Noir, og meget mere. Læs videre

Loading...

Filters

Sort

UDVALGT TIL DIG

Loading...

Den første Bulgari parfume

I 1992 kom den første duft Eau Parfumé au Thé Vert på markedet og siden hen er det blevet til mere end 20 dufte til både mænd og kvinder. En Bvlgari parfume har en signatur, som skiller sig ud fra mængden, hvilket gør det unikt. Til kvinder er serien af Omnia dufte velkendt og elsket for de mange varianter.

Bvlgari Omnia

En serie af fortryllende og elegante dufte til piger og kvinder i alle aldre. Den første Omnia Eau de Parfum blev lanceret i 2003, og siden fulgt op med flere skønne Omnia dufte. I Bulgari serien finder du bla. Omnia Amethyste, Coral, Crystalline, Green Jade, Indian Garnet, Paraiba og Pink Sapphire.

Bvlgari MAN

En eksklusiv, elegant og maskulin serie af dufte til mænd. Den først MAN blev lanceret i
2010, signaturduften der blot hedder MAN. Serien er udvidet med Man in Black, Man Extreme, Black Orient og der kommer løbende nye til.

Skal din næste parfume også være en Bvlgari, så vores store udvalg af de lækre og populære parfumer her.