Yves Saint Laurent YSL Parfume

Det franske modehus Yves Saint Laurent, som også går under forkortelsen YSL og nu også blot er kendt som Saint Laurent, er ikke kun kendt for deres fantastiske designs og tøjkollektioner. Bag mærket ligger også helt fantastiske makeup og parfume kollektioner. Y for women som blev lanceret i 1964 var den første i en hel række af moderne klassikere, hvor især YSL La Nuit de l'homme, er en af de mest kendte. Siden er der kommet omkring 130 parfumer til, hvilket gør Yves Saint Laurents parfumer til en af de største og mest anerkendte i parfumeindustrien. Yves Saint Laurent er i nyere tid fusioneret med Gucci og går nu også mest som Saint Laurent eller blot YSL. Find de bedste klassikere som rive Gauche, Manifesto og Paris og nye dufte som bla. YSL Libre, MySelf og flere hos BilligParfume.dk Læs videre

Filters

Sort

UDVALGT TIL DIG

Loading...

YSL parfume bestsellers - Luksus og elegance

Husker du den klassiske og super elegante Rive Gauche duft? Den ikoniske blå og sorte søjle flakon. Og tro det eller ej, den kan stadig købes og er en af vores bedstsælgende parfume-klassikere fra YSL.

Eller hvad med Black Opium duften? En sofistikeret lækker gourmand duft der er velegnet til piger og kvinder i alle aldre. En sød og blomsterlig duft der emmer af elegance og sensuel sødme.