Hårvoks - Voks til alle frisurer

Hårvoks giver din frisure et flot finish og er med til at fuldende hele dit look. At vælge den helt rigtige voks til håret, til din hårtype og din frisure er derfor alfa og omega. Gå efter en hårvoks, clay eller paste, der matcher netop din hårtype, hårlængde og stil for den perfekte styling. Og leg med udtrykket ved at veksle mellem for eksempel mat og shiny hårvoks eller produkter med forskellig konsistens. Mulighederne er mange, til både hverdag og fest. Find den perfekte hårvoks til dit hår i vores store udvalg af hårvokse, clay og paste til både mænd og kvinder. Find voks fra de bedste mærker som American Crew, Kevin Murphy, Creator, Osis, ID og meget mere. Læs videre

Filters

Sort

UDVALGT TIL DIG

Loading...

Hvorfor bruge hårvoks?

Hårvoks er et styling produkt, som har en tykkere konsistens end hårgele og typisk består af forskellige organiske ingredienser, såsom eksempelvis bivoks, lanolin eller ler. Hårvoks samler din frisure og sikrer dig et ensartet udtryk, uden strittende eller kruset hår. Ligeledes sørger hårvoksen for at give et godt hold til din frisure, så den holder sin form, uanset vind og vejr. Andre styling produkter, har mange af de samme features, men hårvoks har en tykkere og mere sticky konsistens, som gør, at den tilføjer mere tyngde og hold - så du bedre kan forme håret. Den tykke konsistens gør også, at denne type styling produkt er ideel til korthårsfrisurer, som har brug for at blive holdt godt på plads. Hårvoksen gør, at frisuren holder både bedre og længere. Afhængig af typen af hårvoks, kan dette produkt også tilføre din frisure en henholdsvis mat eller glansfuld finish, som giver et meget forskelligt udtryk. Nogle kører samme look til alle lejligheder, mens andre foretrækker at lege lidt udtrykket og veksle mellem et mat og et shiny udtryk.

Hvilken type hårvoks skal du vælge?

Der findes mange forskellige typer hårvoks, med mange forskellige ingredienser og egenskaber. Her i shoppen kan du finde alt fra klassisk hårvoks og clay til hårcreme og pomader fra mange forskellige brands. Som nævnt, har hårvoks en tyk konsistens, som giver et rigtig stærkt hold og kan forme din frisure præcis efter dit ønske. Hårpomade og creme, tilfører derimod en rigtig flot og shiny glans til dit hår - men giver til gengæld noget mindre hold. Denne type produkt er derfor ideel til dig, der har brug for et naturligt, let og bevægeligt hold, kombineret med et rigtig flot og sundt shine. Du kan finde et bredt udvalg af de bedste hhårstyling hårprodukter her hos BilligParfume.dk

Du kan også bruge clay voks, som har lerbaserede ingredienser, og som ligger et sted i midten. Clay giver dig medium hold, mens den tilfører en mat glans samt masser af volumen og struktur. Der er rigtig mange muligheder. Og ofte er man nødt til at prøve sig lidt frem, indtil man finder det helt rigtig match.

Find den rigtige hårvoks til dig

Er du på udkig efter den perfekte hårvoks til netop din frisure, din hårtype og dit ønskede look? Så er du kommet til det rigtige sted. Hos BilligParfume.dk fører vi nemlig et stort sortiment af hårvokse til både mænd og kvinder og til alle hårtyper. Her finder du billig voks fra alle de mest eftertragtede brands, såsom American Crew, Crew, Maria Nila, id Hair, L’Oreal.

Søger du en lækker lervoks, så prøv eksempelvis hårvoksen, Clay Matte Styling Wax, fra Maria Nila. Clay Matte Styling Wax giver en flot definition og en mat glans, samtidigt med at den tilfører fugt via sin blødgørende formel.

Er du i stedet på udkig efter en hårpomade, kan du med fordel prøve Gneiss Moulding Paste, som også er fra Maria Nila. Den giver dit hår naturlig glans, medium finish og flot naturligt look.
Leder du efter en mere klassisk hårvoks, er Rød Dax Wax et rigtig godt bud til en god pris. Rød Dax Wax er en ægte klassiker, når det kommer til hårvoks. Her får du en super flot finish og et super stærkt hold.

Uanset, hvilken type hårvoks, du er på udkig efter, vil du finde et stort og alsidigt udvalg her i webshoppen. Vi fører hårvoks fra alle de eftertragtede brands, til både mænd og kvinder. Alt sammen til billige priser og sendt direkte til døren.