Dior Parfume, dufte og beauty hos BilligParfume.dk

Christian Dior parfume er et symbol på stilfuld luksus, og ikke mindst tidløs raffinement. Dior parfumer som Miss Dior, J'Adore, Sauvage, Joy og Dior Homme, er alle sammen gået hen og blevet både klassikere og mest populære dufte. Se vores udvalg af de skønne Dior dufte, nye og klassikere og find din favorit til både ham og hende hos BilligParfume.dk.  Læs videre

Filters

Sort

UDVALGT TIL DIG

Loading...

Dior parfume og de nyeste dufte banner fra BilligParfume.dk

Dior Parfume

Hos BilligParfume.dk finder du et stort udvalg af klassiske og billige Dior parfumer. Som altid hos BilligParfume.dk finder du de populære parfumer til en rigtig god pris. Lad dig forføre af en luksus parfume fra Christian Dior, eller glæd en du holder af med en lækker og klassisk duft.

I dag har Dior en imponerede produktlinje, som dækker over blandt andet højteknologisk hudpleje, forførende duft-klassikere og eksklusivt kosmetik og makeup. Denne række af imponerende produkter har gjort Dior til et af de mest stilrene og succesfulde skønhedsmærker i verden. Alverdens berømtheder, modeller, skuespillerinder drages alle af Christian Diors produkter og ikke mindst de skønne dufte.

Dior Sauvage

I 2015 lancerede Dior deres nye herreduft Dior Sauvage. En ny fortolkning af deres klassiske Eau Sauvage parfume, der siden 1966 har været på hylderne i parfumebutikkernes udsøgte udvalg. Den nye Sauvage Eau de Toilette kommer i et flot og stilfuldt design, en eleagnt blå og sort flakon, og en duft af maskulin elegance. En absolut ny bestseller fra Dior. Skuespilleren Johnny Depp var frontperson på de nye duft-kampagne.

Dior Sauvage er siden 2015, blevet udvidet med Sauvage Eau de Parfum, og den i skrivende stund nyeste Dior Sauvage Parfum.
Udvalget består af både parfume, deodoranter, showergels og aftershave produkter.

Alle duftnoterne i Sauvage serien, er nøje udvalgte fra naturlige og eksklusive noter, maskuline og woody og med friske topnoter som bergamotte og ambrox.