Givenchy Parfume & Dufte

Ønsker du den ultimative Givenchy sanseoplevelse som sikrer dig en forbløffende duft? Så er de populære Givenchy parfume, dufte og deodoranter svaret. Med en kombination af både deodorant og parfume, sikre du en holdbar og vedvarende duft udover det sædvanlige. En Givenchy parfume henvender sig til typen, som ikke er bange for, at skille sig ud fra mængden med en duft der er genkendelig, samtidigt med, at være i en klasse for sig. Læs videre

Filters

Sort

UDVALGT TIL DIG

Loading...

Blandt serien af dufte finder du flere velkendte klassikere og vi har hos BilligParfume.dk samlet de mest ikoniske parfumer sammen med nye tilkommende dufte. Find dit match af parfumer og deodorant her på siden.

Givenchy L'Interdit - En duft fra 1957 - Audrey Hepburns favorit duft

Vidste du at den første og oprindelige L'Interdit parfume blev lanceret af Givenchy tilbage i 1957. Den blev oprindeligt kreeret specielt til skuespilleren Audrey Hepburn, og var hendes absolut favorit-parfume. Rygtet lyder, at hun ikke ønskede L'Interdit duften, skulle komme i handel og blive tilgængelig for alle. Men Hubert Givenchy lancerede alligevel, senere i 1960'erne, L'Interdit duften i parfume-serien, og det er vi mange der i dag er glade for..

Givenchy relancerede L'Interdit duften i 2018, en varm amber floral duft med sprudlende blomster og forførende varme fra bla. ambroxan, vetiver, patchouli og vanilje. Den nye L'Interdit er skabt ud fra den oprindelige version med nyfortolket med et mere moderne strejf.

Den første Givenchy parfume

Med over 250 dufte på bagen er Givenchy frontløber i parfume verdenen. Den første parfume blev lanceret tilbage i 1957, duften L'Interdit. En duft hvor inspirationen kom fra den legendariske populære skuespiller Audrey Hepburn. Parfumen fik dengang samme populære status. L'Interdit har fået sin renæssance igen 2018, da en nye mere moderne udgave blev lanceret, med det samme ikoniske og velkendte navn. Den nye L'Interdit fås både i Eau de Parfum og Eau de Toilette. Til mænd var Givenchy Monsieur den første herreduft i en lang række af efterfølgende ikoniske parfumer til mænd.

En Givenchy duft til alle - også til dig

Givenchy vil altid være forbundet med en stor grad af fransk elegance. Den velkendte fashion og haute couture stil skinner ligesom igennem i de lækre parfumer og flot designede flakoner. Der er en parfume til enhver mand og kvinde og uanset alder eller anledning, kan du finde din nye signatur duft blandt de elegante og sofistikerede dufte fra Givenchy.

En af pigernes favoritter er Givenchy Ange Ou Demon og Givenchy Very Irresisteble og den nye L'Interdit serie.