BESTILLING OG BETALING

Bestilling

Det er nemt og hurtigt at handle hos BilligParfume.dk. Når du har fundet en vare du gerne vil købe, klikker du på "køb" og din vare lægges automatisk i kurven. Du kan sagtens tilføje flere varer på samme vis. Når du har handlet hvad du skal bruge, klikker du på "vis kurv" i toppen eller ude til højre, hvor du kan se en oversigt over dine varer. Tryk herefter på "gå til betaling" og indtast dine kundeoplysninger

Umiddelbart herefter vil du modtage en ordrebekræftelse på e-mail. Vi anbefaler, at du gemmer denne ordrebekræftelse da den også udgør din faktura, sker der ændringer i din ordre, vil du modtage en ny. Modtager du INGEN mail, så er det en god ide lige at kigge i din indbakke for Spam/Uønsket post. Når du bestiller varer hos BilligParfume.dk skal du være opmærksom på at det automatiske ordresystem hos BilligParfume.dk sender dig en e-mail, der indeholder aftalen mellem BilligParfume.dk og dig. Endvidere genereres en tilsvarende aftale ved endt bestilling, som du opfordres til at printe ud. Du kan efter købet logge ind i på din konto øverst på i shoppen. Her kan du se dine tidligere gennemførte ordre. Den endelige prisaftale fremsendes med varerne som en faktura på købet.

Betaling

Hos BilligParfume.dk har du mulighed for at betale med følgende betalingsmidler:

 • Mobilepay
 • Dankort
 • VISA/Dankort
 • Edankort
 • VISA
 • VISA Electron
 • Mastercard Dansk udstedt
 • Mastercard Udenlandsk udstedt
 • Maestro Dansk udstedt
 • Maestro Udenlandsk udstedt
 • JCB
 • Betaling via bankoverførsel (DKK 0,00) obs! Ved bankoverførsel er du ikke beskyttet af indsigelsesordningen.
 • Betaling med ViaBill
 • Betaling med netbank
 • Forbrugsforeningen

Vær opmærksom på at beløbet kun reserveres når betaling er godkendt, vi hæver først pengene for din ordre, når varerne sendes fra vores lager. Der kan aldrig trækkes et større beløb, end det du har godkendt ved købet.

Sikkerhed

Når du betaler med betalingskort, er du altid sikret mod misbrug. Du har nemlig mulighed for at afvise en betaling, når du modtager din betalingsoversigt. Du har ingen selvrisiko i tilfælde af, at dit kort bliver misbrugt i en internetbutik, der benytter SSL (Secure Socket Layer) i sit betalingssystem. Dermed er du bedre sikret end i den fysiske verden, hvor du har en selvrisiko på kr. 1.200 , når dit dankort misbruges ved brug af pin-koden. Data du sender i forbindelse med køb betalt med betalingskort er krypterede (SSL), og det er således kun NETS og Teller, der kan læse dem. Hverken BilligParfume.dk eller andre har mulighed for at læse dataene.

LEVERING

Leveringstid

Så snart du har gennemført din ordre hos BilligParfume.dk, bliver den gennemført i vores systemer. Vi afsender lagervarerne indenfor 1-3 arbejdsdage, hvis ikke andet er angivet. Vi bestræber os selvfølgelig altid på at få bestillingen afsendt hurtigst muligt. Du vil blive kontaktet pr. e-mail, hvis leveringstiden ændres. Der tages forbehold for force majeure, krig, brand, strejke, lockout, transportforstyrrelser, maskinhavari, vejrforstyrrelser, materiale og fabrikationsfejl, foruden forsinkelser af råmaterialer forbundet med fremstillingen af produktet.

Fragt til udlandet
Læs mere her - Fragt & Levering

Leveringsomkostninger

Ved køb over kr. 699,- opnår du gratis fragt. Dette kan dog ikke kombineres med andre rabatter eller tilbud og gælder kun til forsendelser i Danmark. Alle ordrer hvorpå der er opnået gratis fragt, sendes som forsikret pakke til din valgte pakkeshop. Benytter du muligheden for returnering eller nægter modtagelse, på ordrer hvor der er opnået gratis fragt, fratrækkes fragt og håndtering kr. 78,- som er det, det reelt koster os at sende din pakke, når vi refunderer dit køb.

DAO
Du kan også vælge levering med DAO til din privatadresse eller pakkeshop. DAO hjemmelevering kan vælges på ordrer fra 0 til kr. 699,- DAO bringer ud alle ugens dage. Bestiller du en lagervarer inden kl. 14. på en hverdag, vil din ordre typisk være leveret næste morgen - også i weekender og på helligdage. På ordrer over kr. 699 kan du af forsikringsmæssige årsager ikke vælge DAO privatlevering, men i stedet vælge DAO pakkeshop eller levering med GLS til pakkeshop, privat eller erhverv. Valgmuligheder vil fremgå når du går til kassen. Alle pakker der sendes med DAO er med track and trace nummer, der tilsendes dig på mail, så snart vi har afsendt din ordre.

Obs:
DAO pakker må max veje 3 kg og måle 33x23x8. Skulle det ske at din ordre ikke matcher disse mål, vil den i stedet blive afsendt til din nærmeste pakkeshop.

Vi tager forbehold for ændringer i priser. Alle aktuelle fragtpriser oplyses altid ved indkøbskurven.

GENERELT

Priser

Alle priser hos BilligParfume.dk er angivet i danske kroner inklusive moms og danske afgifter, told m.v. Bestiller du fra et andet EU-land betales dansk moms og ingen told efter reglerne om varernes frie bevægelighed. Bestiller du fra et land uden for EU, vil vi manuelt kreditere momsen fra din betaling inden ordren afsendes.

Ansvar

For at handle hos BilligParfume.dk skal du være fyldt 18 år og være indforstået med de betingelser og vilkår, der gælder for handel hos BilligParfume.dk. BilligParfume.dk er ikke ansvarlig for eventuelle forsinkelser hos postvæsenet. BilligParfume.dk er ikke ansvarlig for eventuelle følgevirkninger ved brugen af varer og tjenester på vores website. BilligParfume.dk er underlagt de til enhver tid gældende love og regler om produktansvar i Danmark og EU.

Brugen af vejl. udsalgspris

Hos BilligParfume.dk bruges vejl. udsalgspris/set til pris, som indikation for hvad varen koster i detailforretninger. Vi tager forbehold for eventuelle fejl og gør opmærksom på at BilligParfume.dk’s priser er dagspriser

Brug af Rabatkoder

Rabatter og rabatkoder kan ikke kombineres med andre rabatter, tilbud, tilbudskategorier, Chanel og Dior produkter eller Gratis Fragt. Rabatkoder skal indtastes i "Rabatkodefeltet" der fremkommer når du går til kassen.

Forbehold Vi gør opmærksom på, at det kan være vanskeligt at gengive farver korrekt på billeder, samt at priserne kan skifte uden varsel. Vi tager forbehold for tastefejl og udsolgte varer. Skulle der være sket en fejl på din ordre vil du naturligvis blive kontaktet hurtigst muligt.

FORTRYDELSESRET OG REKLAMATION

Retten til at fortryde dit køb

Du har 14 dages fortrydelsesret, når du handler på BilligParfume.dk. Fortrydelsesfristen udløber 14 dage efter den dag du har modtaget din vare. Du skal inden 14 dage fra modtagelse give os meddelelse om, at du ønsker at fortryde dit køb. Meddelelsen skal ved at sende mail hvor du gøre os tydeligt opmærksom på, at du ønsker at udnytte din fortrydelsesret. Du kan også vælge at benytte standardfortrydelsesformularen og sende med retur. Den finder du medsendt din ordrebekræftelse / vare og nederst i betingelserne / på retsinformation.dk. Standardfortrydelsesformularen denne kan printes ud både før og efter købet. Du kan ikke fortryde ved blot at nægte modtagelse af varen, uden samtidig at give os tydelig meddelelse om dette. Uafhentede ordrer vil blive pålagt et ekspeditionsgebyr der dækker vores administrative udgifter, på kr. 78.

Returnering

Du skal sende din ordre retur til os uden unødig forsinkelse og senest 14 dage efter, du har meddelt os, at du ønsker at fortryde dit køb. Du skal afholde de direkte udgifter i forbindelse med tilbagelevering af varen. Ved returnering er du ansvarlig for, at varen er pakket forsvarligt ind. Du bærer risikoen for varen fra tidspunktet for varens levering.

Har du købe en vare der skal returneres eller ombyttes, så kan du læse mere her og hente returskema og returlabel

Varer undtaget fortrydelsesretten

Følgende varetyper er undtaget fortrydelsesretten: Levering af forseglede varer, som af sundhedsbeskyttelses- eller hygiejnemæssige årsager ikke er egnet til at blive returneret, og hvor forseglingen er blevet brudt,,eller varen brugt efter leveringen, herunder:

 • Parfume, dufte, skønhedsprodukter
 • Kosttilskud og fødevarer

Varens stand, når du sender den retur Du hæfter kun for eventuel forringelse af varens værdi, som skyldes anden håndtering, end hvad der er nødvendigt for at fastslå varens art, egenskaber og den måde, den fungerer på. Med andre ord – du kan prøve varen på samme måde, som hvis du prøvede den i en fysisk butik. Hvis varen er prøvet udover, hvad der er beskrevet ovenfor, betragter vi den som brugt, hvilket betyder, at du ved fortrydelse af købet kun får en del eller intet af købsbeløbet retur, afhængig af varens handelsmæssige værdi. For at modtage hele købsbeløbet retur må du altså gøre det samme, som man kan i en fysisk butik. Du må afprøve varen, men ikke tage den i egentlig brug.

da dette kun gælder varer som ingen sundhedsbeskyttelse eller hygiejnemæssige konsekvenser har ved brug, vil brug og afprøvning, da dette er tilfældet for størstedelen af vores sortiment, makeup, dufte, dental, skønheds og plejeprodukter ol., vil afprøving og test derhjemme i de fleste tilfælde ikke være muligt, hvis du ønsker at benytte dig af fortrydelsesretten.

Hvad sker der, hvis min pakke bliver væk hos GLS eller DAO?
Det sker heldigvis meget sjældent at en pakke bliver væk under forsendelse. Når det sker, efterlyser vi din pakke hos transportøren, ligeså snart vi bliver opmærksomme på problemet. Transportøren starter en intern efterlysning, og giver os besked ligeså snart pakken er lokaliseret – eller hvis den i værste tilfælde er umulig at lokalisere. Proceduren hos BilligParfume.dk i tilfælde med forsvundne pakker er:

1) Vi efterlyser straks pakken hos transportøren, når vi bliver opmærksomme på problemet
2) Lokaliseres pakken hos transportøren, sendes den automatisk videre til modtager med det samme
3) Lokaliseres pakken ikke hos transportøren, erstattes den i stedet for – BilligParfume.dk sender enten nye varer, udsteder gavekort eller krediterer beløbet, der svarer til pakkens indhold.

Bemærk venligst, at BilligParfume.dk IKKE erstatter eller krediterer varer, før vi har fået en endelig afklaring fra transportøren.

Tilbagebetaling af købsbeløbet

Hvis du fortryder dit køb, får du naturligvis det beløb du har indbetalt til os, tilbage. I tilfælde af en værdiforringelse, som du hæfter for, fratrækkes denne købsbeløbet. Hvis du benytter din fortrydelsesret, refunderer vi alle betalinger modtaget fra dig, herunder leveringsomkostninger (dog ikke ekstra omkostninger som følge af dit eget valg af en anden leveringsform end den billigste form for standardlevering, som vi tilbyder), uden unødig forsinkelse og under alle omstændigheder senest 14 dage fra den dato, hvor vi har modtaget meddelelse om din beslutning om at fortryde denne aftale. Vi gennemfører en sådan tilbagebetaling med samme betalingsmiddel, som du benyttede ved den oprindelige transaktion, medmindre du udtrykkeligt har indvilget i noget andet. Vi kan tilbageholde tilbagebetalingen, indtil vi har modtaget varen retur, medmindre du inden da har fremlagt dokumentation for at have returneret den.

Sende varen retur til: Absolutt ApS Tarp Byvej 6D 6715 Esbjerg N

Mrk. Retur + ordrenummer

Du skal vedlægge en kopi af ordrebekræftelsen samt returskema - Hent returskema her Vi opfordrer til at du bruger Post Nord eller GLS med tracking nummer ved returnering. Bemærk! Vi modtager ikke pakker sendt pr. efterkrav eller pakker der skal afhentes andet steds.

Reklamation

Købelovens mangelsregler kan finde anvendelse på varekøb på BilligParfume.dk Der gives efter købelovens §83 en reklamationsret i 24 måneder på alle varer. Reklamationsretten betyder, at du som kunde kan klage over fejl og mangler ved produktet som er opstået 24 måneder efter købet. Det betyder, at du enten kan få varen repareret, ombyttet, pengene tilbage eller afslag i prisen, afhængig af den konkrete situation.Det er dog en forudsætning at disse mangler ikke er opstået som følge af din fejlagtige brug af produktet eller anden skadeforvoldende adfærd, der har medført manglen. Du skal reklamere inden rimelig tid, efter du har konstateret manglen. Reklamerer du inden 2 måneder anses reklamationen altid for værende rettidig. Vi refunderer rimelige fragtomkostninger, som du måtte have i forbindelse med returnering af varen, når reklamationen er berettiget. Du har som kunde ret til at få tilsendt en ny vare, som erstatning for den, der reklameres over. Dette forudsætter dog, at reklamationen er berettiget.Når du ønsker at reklamere over et produkt skal det indsendes til os på vores adresse. Ekspeditionen fremmes ved at du downloader, udfylder og returnerer vores returseddel.Vi har brug for følgende information, når du sender varen til os.Når du returnerer varen, bedes du oplyse, hvad problemet er, så detaljeret som muligt. Bemærk! Vi modtager ikke pakker sendt pr. efterkrav eller lignende. Husk, at varen altid skal sendes tilbage i forsvarlig emballage, og husk at få en kvittering for afsendelse, så vi kan tilbagebetale dine fragtomkostninger.

Afbestilling/Annullering af ordre

Ønsker du at annullere din ordre inden du har modtaget den, skal du hurtigst muligt kontakte kundeservice på 70287027 eller kundeservice@billigparfume.dk
Husk afbestilling af ordrer længere leveringstid end 1-2 hverdage, skal ske senest 48 timer efter ordreafgivelse. Er din ordre allerede sendt til vores lager og har status af "pakker" eller "afsendt" vil den bliver behandlet efter betingelserne for "returnering". For alle ovenstående punkter er gældende, at udgifter til fragt/porto ikke refunderes.

Uafhentede Pakker Uafhentede ordrer vil blive pålagt et håndtering og ekspeditionsgebyr der dækker vores administrative udgifter, på kr. 78. Ønsker du din uafhentede pakke genfremsendt, koster det kr. 39.

 

PERSONDATAPOLITIK

Personlige oplysninger

De personlige oplysninger du indtaster, når du handler hos BilligParfume.dk bruges udelukkende til at kunne gennemføre din ordre samt hvis du har accepteret at modtage diverse tilbud fra os - eksempelvis vores nyhedsmail. Alle informationer om kunder bliver brugt og opbevaret efter de relevante bestemmelser indenfor lovgivningen om data beskyttelse. Som registreret hos BilligParfume.dk har du altid ret til at gøre indsigelse mod registreringen, og du har ret til indsigt i hvilke oplysninger, der er registreret om dig. Disse rettigheder har du efter persondataloven og henvendelse i forbindelse hermed rettes til BilligParfume.dk via e-mail: kundeservice@BilligParfume.dk. Kreditkortoplysninger formidles via BilligParfume.dk til NETS og Teller på en sikker og krypteret SSL forbindelse. Personoplysninger såsom navn, adresse mv. transmitteres til BilligParfume.dk i ikke-krypteret form. Personoplysninger gemmes i en database på en sikker server hvortil der ikke er direkte adgang fra Internettet. Vi videregiver naturligvis ikke dine personoplysninger til tredjemand. Det omhandler postadresse og e-mail adresse. Dette gælder dog ikke vores servicepartnere der har brug for den data for at håndtere ordren (f.eks. transportselskabet og kreditkortselskaber). De personlige oplysninger opbevares i 5 år, hvorefter oplysningerne slettes. BilligParfume.dk er dataansvarlig. BilligParfume.dk opbevarer ikke personoplysninger krypteret.

For at du kan indgå en aftale med os via websitet skal du lade dig registrere med følgende personlige oplysninger:

Navn Adresse Telefonnummer E-mail-adresse

Du kan læse hele vores persondatapolitik her

Cookies: Cookies bruges til: At skabe øget brugervenlighed At huske hvilke produkter der opbevares i indkøbskurven

En cookie bliver højest gemt i et år på din computer og kan let fjernes ved brug af en funktion i dit styresystem ( i Internet Explorer 5/6.X slettes cookies under menuen "Funktioner" -> Internetindstillinger" -> "Slet cookies"). På websitet benyttes ikke log-statistik eller trafikanalyse af brugerne på websitet.

Du kan læse hele vores cookiepolitik her

 

MARKEDSFØRING

Nyhedsbrev Du kan vælge at modtage vores nyhedsbrev via e-mail. Nyhedsbrevet indeholder information om virksomheden og dens produkter, relevante tilbud, rabatter m.m. Nyhedsbrevet modtager du kun, når du selv aktivt har accepteret modtagelse heraf. Hvis ikke du længere ønsker at modtage nyhedsbrevet kan du altid afmelde dig via linket nederst i nyhedsbrevet.

Persondatapolitik

Hvad gør vi med dine personlige oplysninger? (persondatapolitik)

Nyhedsbreve

Når du signer dig op til vores nyhedsbreve, samtykker du samtidig i, at vi løbende må sende nyhedsbreve til dig med information om nyheder og tilbud. Denne service kan du selv til enhver tid og uden omkostninger afmelde igen.

Bestillinger:

For at du kan indgå en aftale med os hos BilligParfume.dk, har vi brug for følgende oplysninger fra dig:

 • Navn
 • Adresse
 • Telefonnummer
 • E-mail adresse
 • Varer du har købt

Vi foretager registreringen af dine personoplysninger med det formål at kunne levere din bestilling til dig. Personoplysningerne registreres hos Absolutt ApS (Billigparfume.dk) og opbevares i fem år, jf. regnskabsloven, hvorefter oplysningerne slettes. Direktøren for Absolutt Aps (Billigparfume.dk) har adgang til de oplysninger, der registreres om dig. Har du oprettet et login til www.billigparfume.dk, vil dine personlige oplysninger samt ordreinformationer dog ikke blive slettet, med mindre du beder os om det. Disse oplysninger er også altid tilgængelig for dig som oprettet bruger, og kan downloades når du logger ind på din brugerkonto.

Oplysninger videregives eller sælges ikke til tredjepart, medmindre dette sker i forbindelse med en omstrukturering eller et helt eller delvist salg af virksomheden. Eventuel videregivelse i sådan situation vil ske i overensstemmelse med den til enhver tid gældende persondatalovgivning.

Som kunde har du mulighed for indsigt i – og mulighed for at gøre en indsigelse i vores registrering af data om dig. Har du spørgsmål til denne mulighed, så bedes du venligst kontakte via følgende e-mail kundeservice@billigparfume.dk

VIP Bruger
Når du opretter du en gratis brugerkonto hos, er de oplysninger vi har registreret på dig tilgængelige til download. Når du opretter en gratis brugerkonto, accepterer du også at vi må sende dig nyhedsbreve og smser med unikke VIP tilbud og nyheder, der kun er tilgængelige for dig som VIP bruger når du er logget ind samt relevante status og servicemails, eks. opdatering på din ordre, glemte varer i din kurv. Du kan altid bede om at få slettet din brugerkonto igen.

HVOR LAGRES DINE PERSONOPLYSNINGER

Personoplysningerne lagres på servere hos Digital Ocean, på servers placeret i London.

GODKENDTE DATABEHANDLERE Følgende virksomheder håndterer data for Absolutt ApS - BilligParfume.dk. Alle er GDPR (General Data Protection Regulation) compliant:

 • Google
 • Ubivox
 • Facebook
 • Addwish
 • GLS
 • DAO365
 • Telesvar
 • Viabill
 • Epay Bambora
 • MobilPay
 • Nets.eu

INFORMATION OM COOKIEPOLITIK

Ved at benytte denne hjemmeside www.billigparfume.dk accepterer du, at vi bruger cookies. BilligParfume.dk anvender både 1. og 3. parts cookies til at optimere brugerens oplevelse af sitet samt til marketing og statistik.

COOKIES
Ud over de oplysninger, som du selv opgiver i forbindelse med køb af varer på BilligParfume.dk samt tilmelding til vores nyhedsbrev og andre tjenester, anvender BilligParfume.dk også cookies til at optimere din oplevelse af sitet samt til marketing og statistik. Læs om vores Cookiepolitik her

DATAANSVARLIGE HOS BILLIGPARFUME.DK

Dataansvarlige, Absolutt ApS & BilligParfume.dk er: Christian Nielsen, it at billigparfume.dk

 

OM OS

BilligParfume.dk ejes og drives af ABSOLUTT ApS Landlystvej 196 6715 Esbjerg Danmark kundeservice@billigparfume.dk CVR nr. 32337872 Tlf: 7028 7027 Etableringsår 2013

KLAGEADGANG
Hvis du vil klage over dit køb, skal du rette henvendelse til kundeservice@billigparfume.dk. Hvis det ikke lykkes os at finde en løsning, kan du indgive en klage til Nævnenes Hus på www.naevneneshus.dk, såfremt betingelserne herfor er opfyldt. Du kan også anvende EU-kommissionens online klageportal, hvilket dog hovedsageligt vil være relevant, hvis du er forbruger med bopæl uden for Danmark. Du finder klageportalen her: http://ec.europa.eu/consumers/odr/.

__

STANDARDFORTRYDELSESFORMULAR & RETURSKEMA
(denne formular udfyldes og returneres kun, hvis fortrydelsesretten gøres gældende) Du kan finde vores fortrydelsesformular her - Returnering