Skægpleje - Grooming og pleje af skæg

Skægpleje: Produkter og tips til pleje af dit skæg.

Skægpleje er både til den unge og den modne mand, der går op i sit udseende. Et velholdt skæg giver en attraktiv maskulin udstråling. Her finder du skæg-plejeprodukter til enhver skæglængde og skægform og nederst vores tips til en daglig plejerutine. Fun fact: Skæghår vokser gennemsnitligt ca. 0,4 mm om dagen! Læs videre

Filters

Sort

UDVALGT TIL DIG

Loading...

Hvorfor er det så vigtigt at bruge skægplejeprodukter?

Et frodigt fuldskæg, en stilfuld moustache eller et cool eftermiddagsskæg. Uanset, hvilken skægstil du foretrækker, kræver ethvert skæg vedligeholdelse. Er du i gang med at gro et fuldskæg, er det lige så vigtigt. Så knækker skæghårene ikke, og det kan vokse sundt, smidigt og uhindret. Skægpleje er lig et sundt og smukt skæg og bør være en del af din daglige ansigtpleje. Mange mænd vasker skægget med den normale hårshampoo, når de er i bad. Det er en fejl. Skæghår og ansigtshuden er langt mere sart end hovedhåret og hovedbunden. Derfor råder vi dig til ikke at anvende dine hårprodukter til håret i ansigtet. Vi anbefaler at bruge skægpleje-produkter, så du undgår skæl, irritation og rødme. Hvordan du vasker og plejer dit skæg, og hvordan du finder det rette skægprodukt hos os, får du at vide her.

Skægtips: Sådan får du et lækkert ultrablødt skæg

Tørt skæg er ubehageligt. Irriteret rød hud ligeså. Kvinder hader skæg, der kradser! Det har du måske endda også oplevet. Det vil vi gerne undgå. Med disse tips opnår du let et charmerende, maskulint og velplejet skæg:

  • Vask og rens dit skæg med et skægprodukt såsom Tabac Original Beard Shampoo & Conditioner. Med denne smarte 2-i-1 renser og tilfører du dit skæg fugt på én og samme tid. 2-i-1 eller ej. Husk altid både skægshampoo og skægbalsam.

  • Giv dit skæg glans og ekstra fugt med lidt velgørende skægolie. Den sikrer, at skæghåret og huden under ikke tørrer ud. Prøv Redken Brews Beard and Skin Oil. Fordel alt efter skægtype en passende mængde olie i hænderne og massér godt ind i skægget.

  • Har du tendens til fedtet hud, kan du i stedet bruge skægserum såsom American Crew Beard Serum. Serum giver også fugt og sørger for en glansfuld finish.

  • Afslut med din ønskede skægstyling: Form din moustache let med en skægpomade såsom Bulldog Original Skincare Men Beard Balm, der også giver en fin glans. Ønsker du mere pleje og mindre glans, kan du med fordel bruge en skægvoks som Proraso Moustache Wax Wood & Spice. Stædige fuldskæg lader sig tæmme med skægolie, så de bliver smidige igen. Er du ved at gro skæg, eller har du et cool stubbet skæg, anbefaler vi også blødgørende olie, så det ikke kradser eller klør. Find den olie, der passer til din hudtype.

  • Fuldend din skægfrisure ved at kæmme og forme det med en skægbørste. Glem ikke: Hold altid din børste ren. Husk at trimme dit skæg jævnligt - også i voksefasen. Skægpleje og trimning er forudsætningen for den perfekte styling. En smule aftershave skader naturligvis heller aldrig. Så ud med kradsende skæg og ind med det lækreste bløde og velduftende skæglook. Kvinderne vil elske dig!

Skal du have et 100% lækker finish, så afslut med af duppe kinderne let med en af de mange lækre aftershaves eller gi' hele kroppen et lækkert udtryk med en ny lækker herreduft

Kig dig omkring i vores lækre udvalg hos BilligParfume.dk - Der er med garanti også et lækkert tilbud på de bedste skægpleje-produkter til dig.