Physicians Formula Makeup

Physicians Formula makeup er ikke bare endnu et traditionelt kosmetik og beauty mærke, som tilbyder makeup og skønhedsprodukter til ansigt og hud. Physicians Formula har fokus på at skabe effektive, resultatgivende og allergivenlige makeup og beauty produkter, som er fri for unødvendige ingredienser. Produkterne er veganvenlig og crueltyfree. Læs videre

Filters

Sort
Side
12
 
Side
12
 

UDVALGT TIL DIG

Loading...

Physicians Formula - Starten på et nyt og lækkert beauty brand

Det hele startede i 1937, da en førende allergolog, Dr. Frank Crandall i Los Angeles ønskede at hjælpe sin kone med hendes følsomme hud. Han etablerede derfor Physicians Formula, og siden da har virksomheden skabt fine, allergivenlige produkter, som testes af strenge krav. Dette er din sikkerhed for, at alle produkterne lever op til kravet om at være sikre overfor følsom hud og øjne. Konceptet har altid været ”sundhed skønhed” – og det er også på dette grundlag, at virksomheden udvikler deres produkter. Physicians Formulas’ mission er at udvikle innovative produkter, der er sunde, spændende og i visse tilfælde også sjove. De sætter endvidere en dyd i, at alle produkter er fri for mere end 130 + ingredienser, som er kendt for at have en irriterende effekt mod huden.

Physicians Formula’ mission og formål passer utrolig godt med virksomhedens forpligtelse til at levere produkter med den bedst mulige kvalitet. Produkterne bliver leveret under EIG Pharma Asia Sdn. Bhd. Dette er den globale partner af Esthetics International Group Berhad (EIG). EIG er noteret på Bursa Malaysia Berhad siden marts måned i 2004, og er en af markedslederne i skønhed og wellness industrien i ASEAN og Hong Kong. Koncernen har blandt andet kontorer i Thailand, Hong Kong, Singapore og Indonesien med hovedkvarter i Selangor, Malaysia. Koncernens styrker ligger i sit ekstraordinære markedsomdømme, en bred vifte af produkter i exceptionel høj kvalitet og en loyal kundebase. Physicians Formula har gjort det ualmindelig godt igennem mange år, og grundet deres innovative formularer har de revolutioneret den kosmetiske verden. Produkterne fra Physicians Formula er blandt andet kåret til at være nr. 1 i Amerika, når det kommer til bronzer, mineral makeup samt naturligt og organisk makeup.

Hos BilligParfume.dk forhandler vi en bred vifte af beauy produkter fra Physicians Formula. Sortimentet indeholder blandt andet mascara, eye booster, de populære Murumuru butter bronzers, hudpleje, rene øjenskygger, foundations og pudder. Det er altid muligt at finde gode tilbud og lave priser. Det er endvidere altid muligt at opnå gratis fragt og en hurtig leveringstid.

Dansk e-mærket forhandler af Physicians Formula