Eau de Cologne - Parfume & Dufte

Her finder du vores udvalg af Cologne fra alle kendte luksusmærker, herredufte og damedufte til enhver smag. Eau de Cologne findes til både mænd og kvinder og forkortes ofte også med EDC (Eau de Cologne) Men sin parfumekoncentration på 3-5% og er en Cologne en lys duftudgave der typisk har en duftoplevelse og holdbarhed på huden i 2-3 timer. Denne type parfume duft, er derfor også typisk lidt billigere end Eau de Toilette og Eau de Parfume. en Cologne anvendes ofte af mænd som alternativ til aftershaves efter barbering.     Læs videre

Filters

Sort

UDVALGT TIL DIG

Loading...

Hvad er Cologne egentlig for en duft?

Navnet er fransk og helt tilbage i 16-1700 års tallet, var en Cologne en luksusduft der ofte kun blev båret af de finere damer i overklassen, på dansk også kendt som Kølnervand. Mulhens gjorde colognen tilgængelige for alle med deres 4711 Eau de Cologne, en unisex duft af bla. citrus. I dag er colognen en tyndere udgave af parfume, den bruges typisk af mænd og i nogle kombinationer også som aftershave. Cologne findes også stadig i mange unisex udgaver, 4711 er stadig en bestseller til både mænd og kvinder.

Cologne og Kølnervand

Eau de Cologne fandt sin oprindelse i det tyske Köln og dermed det ganle danske navn Kølnervand. I dag bruges denne betegnelse dog ikke så meget mere,. Colognen er blevet et bredere bekendtskab og strækker sig nu i mange forskellige varianter, fra alle de kendte parfumemærker.

Billige Cologner finder du her

Hos BilligParfume.dk finder du et bredt udvalg af Eau de Cologne til ham og hende til gode lave priser. Vi forhandler kun de ægte og originale parfumer og cologner fra alle de kendte mærker.