Lacoste Parfume

Lacoste dufte & parfumer

Det franske mærke, Lacoste, er kendt verdenen over – ikke mindst for det ikoniske krokodillelogo, der pryder alt, hvad de står bag. Her på siden finder du vores sortiment af originale Lacoste-parfumer og andre former for velduftende pleje-produkter til både kvinder og mænd. Uanset dine personlige præferencer, kan du uden tvivl finde en skøn duft fra Lacoste, som falder i netop din smag, og som får dine næsebor til at danse. Læs videre

Loading...

Filters

Sort

UDVALGT TIL DIG

Loading...

Lacoste

Lacoste-duftene udmærker sig generelt ved både at være behageligt friske og diskrete i det, men samtidig naturligvis have en genkendelig gennemslagskraft. Alle duftene fra franske Lacoste er i høj kvalitet, ligesom det er tilfældet med alle andre produkter fra det gennemførte brand. Det vil sige, at du kan forvente at dufte dejligt længe efter, du har taget din nye Lacoste deodorant eller -parfume på.

Lacoste-parfume til mænd og kvinder

Dette ikoniske, franske mærke blev grundlagt tilbage i 1933. I 1968 lancerede de deres første parfume, og siden da er sortimentet af dejlige dufte blot vokset støt. Her hos billigparfume.dk finder du et stort udvalg af Lacoste-parfumer og -deodoranter til både mænd og kvinder. Duftene kommer i mange forskellige varianter og ”stilarter”, så at sige. Om du er på udkig efter en frisk hverdagsduft, eller du søger en mere intens aftenduft, kan du således finde et godt match i sortimentet af Lacoste-parfumer.

I udvalget af Lacoste deodoranter finder du effektive deodoranter, der på én gang både bekæmper dårlig lugt og hjælper dig med at komme til at dufte som en drøm. Om du foretrækker en Lacoste-deospray, eller en Lacoste-deostick er mere dig, kan du finde en god løsning her på siden. Så kommer du i en ruf til at dufte skønt – hele dagen lang.

Ikoniske dufte fra det franske krokodillemærke

Lacoste Touch of Pink er umiskendeligt en af de mest populære dufte, det franske brand nogensinde har lanceret. Duften er frisk og feminin og passer perfekt til kvinder i alle aldre. Duften har et optimistisk udtryk, hvilket gør parfumen ideel for kvinder, der er eventyrlystne og har mod på livet.

Foruden Lacoste Touch of Pink må også Lacoste Pour Femme siges at være en klassiker i det velduftende univers fra det franske mærke. Denne duft sender ligeledes tankerne mod eventyr og gode stunder samtidig med, at den byder på rendyrket kvindelighed og sensualitet på flaske.

I udvalget af Lacoste-parfumer til herrer kan vi blandt andet fremhæve Lacostes Eau de Lacoste L.12.12, som en række af ikoner. Eau de Lacoste 12.12 findes i mange forskellige versioner – og faktisk også til kvinder – så du kan uden tvivl finde én, der falder perfekt i netop din smag. Lacoste L’homme og Lacoste Essential er to andre sikre vindere i udvalget af parfume til mænd fra dette brand. Søger du en Lacoste-deo til mænd, findes L’homme desuden også som både deostick og deospray, ligesom duften kan fås som aftershave.

Find en duft fra Lacoste, der matcher din personlighed

Du kender sikkert selv det der med, at en særlig duft strejfer dine næsebor, hvorefter du straks kommer til at tænke på ham eller hende i din omgangskreds, der dufter netop sådan. Ens duft hænger ganske enkelt sammen med ens samlede udtryk, hvorfor det også er vigtigt, at du finder en duft, der afspejler din personlighed.

I udvalget af Lacoste-parfume til damer og herrer finder du dufte for enhver smag. Uanset dine personlige præferencer kan du finde en duft her på siden, der matcher dit sind til perfektion, og som du derfor gladeligt vil associeres med.

Mange af Lacoste-duftene er relativt afdæmpede og friske i deres udtryk, men søger du noget mere dramatisk, kan du naturligvis også finde dét i sortimentet fra det franske brand. Kort sagt finder du noget for enhver duftesans i sortimentet af Lacoste-parfume til mænd og kvinder.

Shop billige dufte her hos BilligParfume.dk

Vi synes ikke, der er nogen grund til, at du skal betale i dyre domme for at komme til at dufte dejligt. Derfor er vores priser også så lave som overhovedet muligt. Du finder hos BilligParfume.dk alle de populære brands, som er kendte og elskede for at levere duftprodukter i høj kvalitet – blot til en lav pris. Det betyder, at du kan glæde både dine næsebor og din pengepung på én og samme tid. Hvad mere kan man overhovedet bede om?

Når du køber din nye Lacoste deodorant-spray, -parfume, -aftershave eller noget helt fjerde her hos os, kan du altid forvente at få en skarp pris. Så er der for eksempel bedre mulighed for at investere i lidt forskellige dufte, som du kan skifte mellem alt efter humør og lejlighed. Nogle dage har du måske brug for et ekstra kick i form af en skøn, intens duft, imens du andre dage blot ønsker et diskret strejf af velduft som prikken over i’et på dit samlede udtryk. Uanset hvad finder du her på siden Lacoste-parfume til kvinder og mænd, som falder i netop din smag og får din lugtesans til at juble af glæde.