Jimmy Choo Parfume

Jimmy Choo er født i Malaysia i 1961, søn af en skomager, hvem der også lærte ham håndværket og skabte interessen for skodesign og fashion. I 2011 lancerede Jimmy Choo den første parfume - signaturduften Jimmy Choo, der har en feminin og sensuel duft, med forførende noter. Vi kender nu også de elegante og sexede dufte som Illicit, Blossom og duftserien til mænd Jimmy Choo Man. Find vores udvalg af de fantastiske parfumer her. Parfumeflaskerne er stilfulde og sender klare signaler om kvalitet og klasse. Find din nye yndlingsparfume her.

BilligParfume.dk - Reklame BilligParfume.dk - Reklame

A Pair of Choo Please..

Jimmy Choo laver i dag nogle at de mest eftertragtede sko i verden. Han tog i starten af 1970erne til London for at studere. Efter studierne fortsatte han med at lave sko, og fik bl.a. Lady Diane som kunde. Skønt han nu var berømt, blev det ikke til mere end ca. 20 par sko om ugen, da de eksklusive sko jo var håndlavede. Senere kom i han kontakt med Vogue og Yardye Tamara Mellon der så muligheder i de flotte sko og design og indgik partnerskab. Hos BilligParfume finder du et stort udvalg af jimmi Choo parfumer, der udover en forførende duft også er unik, hvad angår design. Parfumeflaskerne er stilfulde og sender klare signaler om kvalitet og klasse. Find din nye yndlingsparfume her på siden, og spar samtidig mange penge.

Jimmy Choo Parfume til kvinder

Signaturduften findes i både Eau de Parfum og Eau de Toilette en delikat og feminin duft, fruty, sød og floral. Topnoterner er mandarin, pære, grønne noter, hjertet erorkide og bunden er varm og sensuel med tofee og pachouli. Både Eau de Parfum udgaven og Eau de Toilette, kommer i en flot stilren pink flakon.

Jimmy Choo Blossom, sød, fruity og blomsterlig. Duften blev lanceret i 2015, sprudlende, feminin og lækker. Inspirationen til duften er hentet fra det farverige univers, som Jimmy Choo elsker. En vanedannende duft til piger i alle aldre.