Jimmy Choo Parfume

A Pair of Choo Please- Jimmy Choo parfume, en verden af raffinerede og vidunderlige dufte. Vi elsker de sofistikerede dufte og de smukke designs, faktisk er parfumerne fra Jimmy Choo, alle udviklet med nøje udvalgte ingredienser af fineste kvalitet og unikke på hver sin måde. Den klassiske signaturduft til kvinder, som blot hedder Jimmy Choo Eau de Parfum er dristig og sensuel, en duft til alle aldre og anledninger, og en duft der aldrig går af mode. Det samme kan siges om den stilrene maskuline herreduft Jimmy Choo Man Eau de Toilette. Enkel og tidsløs i sit design og en duft skabt til den moderne mand der elsker det klassiske twist. En rigtig keeper! Vær klar til komplimenter, når du bærer en duft fra Jimmy Choo. Opdag det store udvalg, som bl.a. består af dufte i serier som, Jimmy Choo Woman, Jimmy Choo Man, I Want Choo, Urban Hero, Fever og Illicit. Læs videre

Loading...

Filters

Sort

UDVALGT TIL DIG

Loading...

Jimmy Choo parfume - en duft af klassisk elegance

Jimmy Choo parfumer har bare altid den højeste grad af elegance over sig. Og det er der en god grund til. Jimmy Choo er nemlig den fødte æstetiker og har en udpræget næse for skønhed, kvalitet og klasse. Jimmy Choo blev født i Malaysia i 1961, som søn af en skomager. Han lærte fra barnsben dette unikke håndværk at kende og fandt ud af, at han havde en naturlig sans for æstetik, design og fashion. Han fik hurtigt succes som skodesigner og er i dag kendt og elsket verden over for sine tidløse designs.

I 2011 tog han skridtet videre og lancerede sin allerførste parfume, signaturduften Jimmy Choo, som blev skabt ud fra samme principper om elegance og stil, som hans sko. Den blev en instant classic, som stadig er en elsket bestseller på globalt plan. Duften Jimmy Choo har en feminin og sensuel duft, med forførende noter, som komplimenterer enhver kvindes unikke egenskaber, feminitet og skønhed.

Jimmy Choo - parfume der viser din personlighed

Dufte fra Jimmy Choo er kendte for både deres klassiske elegance og for deres unikke, særegne duftidentitet. Jimmy Choo er simpelthen fænomenal til at designe parfumer, der giver dig kant og personlighed - på en raffineret og sensuel måde.

Parfumerne fra dette brand er meget unikke og forskellige, men formår altid at bevare en tidløs skønhed. Samtidigt signalerer en duft fra Jimmy Choo en ægte sans for stil og kvalitet. Foruden den klassiske signaturduft, kan vi blandt andet fremhæve de sofistikerede og sexede dufte, Illicit og Blossom samt den raffinerede duftserie til mænd, Jimmy Choo Man.

Køb din nye Jimmy Choo duft her hos BilligParfume.dk!

Du kan udforske de mange forskellige og fantastiske parfumer fra Jimmy Choo, til både kvinder og mænd, her i vores online shop! Vi har et stort udvalg af både dame- og herreparfumer fra det elskede brand - som du får til meget attraktive priser med gode besparelser.

Prøv for eksempel den vidunderlige parfume, I Want Choo Forever, som har en summende feminin og super glamourøs duft - og det smukkeste design! Eller gør hver dag til en fest med Jimmy Choo Blossom, der har en sød og festlig duft af eksklusiv cocktailparty!

Find din nye yndlingsduft fra Jimmy Choo her hos os til en rigtig billig pris - og få den leveret direkte til din hoveddør, helt uden at røre en finger!