Persondatapolitik

Hvad gør vi med dine personlige oplysninger? (persondatapolitik)

Nyhedsbreve

Når du signer dig op til vores nyhedsbreve, samtykker du samtidig i, at vi løbende må sende nyhedsbreve til dig med information om nyheder og tilbud. Denne service kan du selv til enhver tid og uden omkostninger afmelde igen.

Billigparfume.dk gemmer ikke navne og e-mail adresser på brugere, der har afmeldt vores nyhedsbrevliste.

Bestillinger:

For at du kan indgå en aftale med os hos Billigparfume.dk, har vi brug for følgende oplysninger fra dig:

Vi foretager registreringen af dine personoplysninger med det formål at kunne levere din bestilling til dig. Personoplysningerne registreres hos Absolutt ApS (Billigparfume.dk) og opbevares i fem år, jf. regnskabsloven, hvorefter oplysningerne slettes. Direktøren for Absolutt Aps (Billigparfume.dk) har adgang til de oplysninger, der registreres om dig. Direktøren for Absolutt ApS (Billigparfume.dk) er Pernille Nyborg–Lindinger. Har du oprettet et login til www.billigparfume.dk, vil dine personlige oplysninger samt ordreinformationer dog ikke blive slettet, med mindre du beder os om det. Disse oplysninger er også altid tilgængelig for dig som oprettet bruger, og kan downloades når du logger ind på din brugerkonto.

Oplysninger videregives eller sælges ikke til tredjepart, medmindre dette sker i forbindelse med en omstrukturering eller et helt eller delvist salg af virksomheden. Eventuel videregivelse i sådan situation vil ske i overensstemmelse med den til enhver tid gældende persondatalovgivning.

Som kunde har du mulighed for indsigt i – og mulighed for at gøre en indsigelse i vores registrering af data om dig. Har du spørgsmål til denne mulighed, så bedes du venligst kontakte via følgende e-mail kundeservice@billigparfume.dk

HVOR LAGRES DINE PERSONOPLYSNINGER

Personoplysningerne lagres på servere hos Digital Ocean, på servers placeret i London.

GODKENDTE DATABEHANDLERE Følgende virksomheder håndterer data for Absolutt ApS - BilligParfume.dk. Alle er GDPR (General Data Protection Regulation) compliant:

COOKIES

Ud over de oplysninger, som du selv opgiver i forbindelse med køb af varer på BilligParfume.dk samt tilmelding til vores nyhedsbrev og andre tjenester, anvender BilligParfume.dk også cookies til at optimere din oplevelse af sitet samt til marketing og statistik. Læs om vores Cookiepolitik her

DATAANSVARLIGE HOS BILLIGPARFUME.DK

Dataansvarlige, Absolutt ApS & BilligParfume.dk er: Christian Nielsen, it at billigparfume.dk