Aftershave lotion balm & gel hos BilligParfume.dk

Er din hud tør og irriteret efter en barbering, og vil du gerne se frisk og skarp ud? En aftershave er uundgåelig efter en barbering. Den kan gøre en verden til forskel – både for din hud og for din udstråling. Til formålet har vi samlet et stort udvalg af aftershaves og klassiske maskuline dufte i form af barbersprit og after-shave produkter. Her er der noget til enhver mand uanset alder og duftpræferencer. Vi har helt sikkert den rigtige aftershave, som kan give dig den optimale pleje efter barbering. Læs videre

Filters

Sort

UDVALGT TIL DIG

Loading...

Imponér det modsatte køn med den helt rigtige aftershave:

Står det på en aften i byen eller lignende, hvor du skal ud at imponere hunkønnet, har du sikkert haft gang i barbergrejet inden. Der skal selvfølgelig ikke være en finger at sætte på din barbering; den skal sidde lige i skabet. Skal du fuldende din barbering, er det dog vigtigt, at du giver din hud pleje efterfølgende. Giver du din barberede hud aftershave efterfølgende, vil du efterlade den helt glat og velplejet. Det er noget, damerne kan lide. Det viser nemlig, at du er velsoigneret og går op i dit udseende. Igen er det noget, der går rent ind, når du skal charmere dig ind på én.

Det kan både være en fremmed i byen eller din kæreste derhjemme. Det kan give lidt credit på kontoen, når du gør lidt ud af dig selv for din kærestes skyld. Der er derfor ingen grund til at droppe aftershaven, selvom du er i et fast forhold. Det er med at holde dig til ilden. Fuldend din barbering med en velduftende og velplejende aftershave En af de bedste måder at fuldende din barbering på er helt sikkert med en aftershave. Når du har barberet dig, kan det være en hård omgang for huden. Det kan skabe hudirritationer og mindre infektioner, hvis du ikke behandler huden efterfølgende.

En aftershave vil gå ind at pleje din hud. Det kan både være i forhold til at desinficere, men også i forhold til at pleje i dybden. Det kan være det, der giver den lækre bløde fornemmelse, som du kender fra en rigtig barbersalon. Du kan dog sagtens få barbershop fornemmelsen hjemme på badeværelset. Det handler blot om, at du skal finde den aftershave, der passer perfekt til dig. Det fede ved aftershaves er, at de typisk har en maskulin duft. Du får derfor pleje og et strejf af maskulinitet, når du bruger en aftershave. Bedre bliver det nærmest ikke.

Kan man få en aftershave med sin favoritduft som vi kender fra parfumen?

Hos BilligParfume.dk er vi vilde med, hvad den rigtige aftershave kan gøre ved huden. Til formålet har vi derfor samlet en masse forskellige aftershaves fra flere forskellige mærker. Fælles for størstedelen af mærkerne er, at du sikkert allerede kender dem fra butikkerne. Vi har samlet et udvalg af aftershaves fra velkendte mærker. Har du allerede en favorit stående derhjemme, har vi den sikkert i vores udvalg. Mange af de store kendte parfumemærker har også en aftershave i sortimentet der kan matche din duft og udvalgte parfume.

Vi tilbyder aftershaves fra mærker som Hugo Boss, Old Spice, Brut Faberge, Calvin Klein, Williams, Issey Miyake, Tabac og mange andre. Kort sagt kan du helt sikkert finde din nye aftershave og barbersprit i vores udvalg.  

Hvad er forskellen på aftershave? Skal man vælge, lotion, balm eller gel?

Der findes forskellige typer aftershaves til den optimale pleje, fælles for dem alle er, at de har en beroligende, lindrende og plejende effekt på huden efter barbering.

Mange tror, at aftershave kun er en barbersprit. Aftershave kan dog være mange andre ting. Der findes nemlig også aftershave lotion og aftershave balm og afterhsvae gel. Selvom de alle tre hver især kan bruges efter en barbering, er de dog forskellige. En aftershave er typisk karakteriseret ved at være en barbersprit. Det er altså en forholdsvis flydende væske, som du dupper på huden for at desinficere og dræbe bakterier i huden. Når vi bevæger os over i after shave lotion og aftershave balm, er der tale om produkter med mere pleje i. Både lotion og balm vil være karakteriseret som en creme i konsistensen. Creme går mere i dybden og giver din nybarberede hud pleje. Af de to er det typisk aftershave balm, der giver den mest dybdegående pleje.

Om du skal vælge en aftershave, aftershave lotion, creme eller en aftershave balm, afhænger typisk af din hudtype. Det kan være meget forskelligt, hvordan den enkeltes hud reagerer efter en barbering. Nogle vil reagere meget kraftigt og have brug for en dybdegående aftershave balm. Andre vil nærmest ikke reagere, hvorfor en almindelig aftershave kan være ganske fin. Så er der selvfølgelig også dem midt imellem, hvor en aftershave lotion kan være det ideelle valg.

Hos BilligParfume.dk kan du roligt dykke ned i udvalget. Vi har nemlig både aftershaves, balm og lotions. Der er derfor et produkt specifikt til din hudtype i vores udvalg. I vores udvalg af aftershaves kan du vælge imellem en masse velkendte mærker til en rigtig god pris. Du kan sikkert genkende mærkerne fra butikkerne. Priserne vil dog være helt uigenkendelige. Vi har nemlig skruet helt ned for priserne, så du kan få kvalitetsaftershaves til en skarp pris. Find din aftershave her på shoppen.

Find din aftershave hos BilligParfume.dk

Er du på udkig efter en billig aftershave, er vi det helt rigtige sted, du skal lede. Det særlige ved vores udvalg er, at kvaliteten altid er i orden. Vi prioriterer kvalitetsløsninger fra velkendte mærker til en ekstra skarp pris. Når du køber din aftershave hos os, er der ingen grund til at gå ned på pleje til din nybarberede hud. Her er der helt sikkert den aftershave, afterlotion eller afterbalm, der kan få pigerne eller din bedre halvdel til at falde i svime over din nybarberede hud. Tjek hele vores udvalg af aftershaves ud her på siden, og find den, der kan fuldende din barbering.