Genopfyldigelige og Refills Parfume & Dufte

Refills til dine parfumer – Derfor er det en rigtig god ide: Refill af parfumer er 100% win-win – for dig og for vores planet. Fordelen ved at bruge refill handler ikke kun om besparelser i din pengepung, det handler i høj grad også om at bidrage til bæredygtighed i skønhedsindustrien. Refill af parfumer er en miljøvenlig håndsrækning til verden - du er nemlig med til at reducere affald, da du genbruger din eksisterende flakon i stedet for at smide den væk og købe en ny duft, når du løber tør. At du så også sparer penge ved at bruge refill, er for mange et ekstra plus. Som skrevet - så er det ren win-win, og helt i tråd med det stigende fokus på at reducere brugt emballage og bevare miljøet. Find refills og genopfyldelige parfumer her hos BilligParfume.dk. Læs videre

Filters

Sort

UDVALGT TIL DIG

Loading...

Sådan anvender du din refill parfume

Langt de fleste parfumer med refill løsning er nemme at genopfylde med din yndlingsduft.

Du skruer forsigtigt låget af din tomme flakon og sætter refill toppen ned i den. Det er en god ide at sikre du har placeret refill toppen korrekt i den tomme flakonåbning, så du undgår spild af dine lækre yndlingsdråber.

Lad refill parfumen langsomt flyde ned i flakonen – og fjern forsigtig refill flasken, når flakonen er fuld. Skru låget på, og du er good to go!

De store parfumehuse er alle med på refill trenden.

Du har måske bemærket at mange af de mindre flakon størrelser, stille og roligt kan være svære at finde. Mange af de store parfumehuse- og designere fokuserer efterhånden meget, på de mere bæredygtige parfumeflasker der kan genbruges ved hjælp af refills. Mærker som Carolina Herrera, Prada, Dior, Kenzo, Issey Miyake, Chanel, Chloe, Ralph Lauren, Gaultier, Thierry Mugler, Burberry og Paco Rabanne, har allerede udskiftet en stor del af deres sortiment, så de større parfume flakoner, nu oftest lanceres i genopfyldelige parfume flasker.