Australian Gold Solbeskyttelse & Sun Care

Har du svært ved at finde den helt rigtig solpleje, som tilpasser sig din hud? Australian Gold har mere end 30 års erfaring indenfor området, og kan man garanti hjælpe dig og din hud! Det populære navn, Australian Gold, har opnået sin anerkendelse grundet glade kunder, som altid er blevet tilfredsstillet med hensyn til solpleje og hudbeskyttelse. Med over 30 års udvikling og levering af solplejeprodukter har Australian Gold været førende indenfor solpleje. Holdet bag Australian Gold føler de har et ansvar, når det gælder beskyttelse af solens skadelige stråler. De udvikler, og formulerer derfor konstant nye fantastiske produkter med brug af verdens bedste botaniske stoffer uden skadelige kemikalier. Læs videre

Filters

Sort

UDVALGT TIL DIG

Loading...

Kendetegnet ved produkterne fra Australian Gold kan ofte genkendes ved en koala på et gyldent surfbræt på havets bølger. Dette giver et indblik i, hvordan Australian Gold imødekommer deres kunders behov, om de så beskæftiger sig med en aktiv surferlivsstil på vandet, eller blot soler sig på stranden.

Australian Gold har et utrolig bredt udvalg af solbeskyttelsesprodukter, og har den komplette produktlinje af solcremer, spraygeleer, kontinuerlige sprays og mange flere. De udvikler endvidere produkter til folk i alle aldre – uanset om du er baby, barn, teenager eller voksen. Den brede vifte af SPF-niveauer spænder fra 4, 8, 15, 30 og 50. Dette lader dig vælge det produkt, som lige præcis du mangler.

Australian Gold er uden tvivl foran deres konkurrenter, eftersom deres SPF-formulering har Kakadu Plum som deres vigtigste ingrediens. Kakadu Plum er en australsk frugt, som har et højt indhold af C-vitamin. Ifølge australske undersøgelser har Kakadu Plum det højeste niveau af naturlige C-vitaminer – faktisk mere end 100 gange så meget som en appelsin.

Sammen med den vigtige ingrediens, Kakadu Plum, kan mange af formuleringerne også indeholde organiske ekstrakter, såsom te træ olie, aloe vera, eukalyptus og røde alger. Nogle af produkterne er fri for duft, eller har en duft af citrus. Resten af produkterne har den originale duft kaldet Cocoa Dreams, som er en beroligende blanding af vanilje, appelsin og kokosnød.

Hos Billigparfume.dk forhandler vi de beskyttende solplejeprodukter fra Australian Gold. På vores side kan du altid finde gode priser og tilbud. Udover dette er det naturligvis også altid muligt at opnå gratis fragt og hurtig leveringstid.