Mød pigerne fra BilligParfume.dk

 

 

BilligParfume.dk er til for dig, der ligesom os, elsker de lækre mærker, de skønne dufte, luksus og mere til. Men gerne billigere..  

Missionen

Vores mission er, at du fremover skal kunne finde dine parfumer og skønhedsprodukter hos os, samme mærke og kvalitet, som du finder i butikkerne, og en stor del af dem også billigere.. Vores samarbejde med både udenlandske og danske distributører, giver os mulighed for at tilbyde dig, et hav af fantastiske skønhedsprodukter, mange med store besparelser.

 

Udvalg og mærker

Vi har også et stort udvalg af mærker hvor du faktisk kan spare op mod 70%, men vi har også mærker, hvor vi i stedet for faste lave priser, tilbyder gratis fragt og lækre gaver med din ordre. På disse mærker vi du løbende finde spændende kampagner, som er udarbejdet i tæt samarbejde med vores leverandører.

 

Har vi ikke lige har det du søger, så send os en mail med en forespørgsel. Vi er leveringsdygtige i de fleste parfumemærker, størrelser og variationer af dufte. Leder du efter andre mærker indenfor skønhed og pleje, til ham eller hende, så hører vi altid gerne fra dig.

 

Vi er vilde med glade kunder

Glade og tilfredse kunder er et must for os. Derfor gør vi også alt hvad vi kan, for at servicere vores kunder, med god og venlig kundeservice , fleksibilitet og favorable priser. At føle sig lækker behøver ikke altid koste en bondegård.

 

Vil du følge pigerne fra BilligParfume på de sociale medier?

Har du lyst til at hilse på os og følge vores dagligdag, så følg os gerne på Facebook og Instagram  

Rigtig god fornøjelse i shoppen..

 

De bedste hilsener
Pigerne fra BilligParfume.dk
Pernille, Malene, Selin, Betina & Bente

 

 

Pigerne fra BilligParfume.dk