Versace Parfume & Dufte

Italienske Versace er indbegrebet af luksus, glamour og elegance. Og netop disse tre kendetegn går igen i deres unikke og fantastiske duft-serie som er kendt over hele verden. Versace parfume byder på dufte til mænd og kvinder og her på siden er et håndplukket udsnit af de glamourøse og elegante parfumer. Eros er et godt eksempel på dette og er kendt som en af deres klassikere. Deres elegante designs går igen i emballagen til parfumen og signalerer netop den stilbevidste sans, som Versace er kendt for og som mænd og kvinder over hele verden identificerer sig med.

Gå på opdagelse i Versace's elegante og populære dufte og billige parfumer fra Versace: Eros | Bright Crystal | Dylan Blue | Yellow Diamond | Vanitas | Versace Homme | Man Eau Fraiche | Læs videre

Loading...

Filters

Sort
Side
12
 
Side
12
 

UDVALGT TIL DIG

Loading...

Lækre Versace-parfume til mænd, der ikke vil gå på kompromis

Du kan i vores brede sortiment af produkter fra det italienske modehus finde masser af Versace-parfumer til mænd. Versace Pour Homme er en af klassikerne, som du ganske enkelt aldrig går galt i byen med. Duften findes både som parfume og deodorant, så uanset hvordan du foretrækker at benytte den, er der et godt match for dig. Versace Pour Homme er frisk og forførende og har en intens, karakteristisk duft, der blandt andet byder på citron, geranium og salvie.

En anden klassiker er Versace Eros-parfumen, som findes i mange forskellige versioner. Eros-serien byder foruden deodorant og parfume også på blandt andet aftershave og body-spray, som er en mindre kraftfuld duft end både parfume og eau de toilette. Eros-duftene er sensuelle og intense og har blandt andet noter af vanilje. Versace Blue Dylan er en sidste duft, vi bør nævne, når nu vi gennemgår klassiske Versace-parfumer til herrer. Denne dufter blandt andet af bergamotte og sort peber og har en kontrastfyldt og karakterfuld duft, der virkelig skiller sig ud fra mængden.

Vi kan ikke komme igennem Versace uden at nævne den lækre parfume til mænd Dylan Blue, en moderne og maskulin parfume til mænd, aromatisk og sweet med et lækker twist af florale noter og varm maskulin saffron, tonabønner og musk. En duft der tager damer!

Skønne dufte til kvinder, der tør skille sig ud

Versace er kendt for at være et brand, der ikke er bange for at eksperimentere, og gang på gang afprøver de modigt nye ting. Det gælder naturligvis også, når det kommer til deres duftunivers. Her finder du altid dufte, der er noget ganske særligt, og som vi næsten godt tør garantere, du kommer til at knytte dig til, når først de bliver en del af dit liv. I sortimentet af Versace-parfumer til kvinder finder du blandt andet serien Versace Crystal. Alle Crystal-duftene er intense, unikke og langtidsholdbare. Om du er til det blomsteragtige, det krydrede eller det friske, kan du finde en Crystal-duft, der falder i din smag.

Versace-parfumen Eros findes naturligvis også i en udgave til kvinder, selvom den oprindeligt blev udviklet til mænd. Eros Pour Femme er feminin og frisk, men har samtidig en forførende intensitet over sig, som gør, at du kan bruge den både til hverdag og til fest. Om du søger en Versace-deodorant, -eau de toilette eller -parfume, kan du nyde den skønne duft af Versace Eros Pour Femme.

Find den perfekte duft for dig her på siden

Din duft hænger tæt sammen med din person – ikke blot helt lavpraktisk, men også i overført betydning. Du kender sikkert selv det der med, at en duft kan få dig til instinktivt at tænke på en bestemt person, fordi vedkommende benytter eller har benyttet denne duft.

Dit valg af parfume eller andre velduftende produkter er – netop fordi din duft kan associeres med dig som person – særdeles vigtigt. Du vil således gerne have fingrene i en Versace-duft, som afspejler din personlighed og din personlige stil.

Heldigvis kan du finde Versace-parfume til damer og herrer, som passer til mange forskellige personligheder og personlige præferencer. Uanset hvordan du gerne vil opfattes gennem din duft, kan du således finde et perfekt match her på siden. Med den rette duft kan du få din personlighed til at skinne endnu mere igennem, hvilket netop er en af grundene til, at vi er så vilde med velduftende produkter.

Her hos BilligParfume.dk får du høj kvalitet til lave priser

Hos pigerne fra Billig Parfume har vi en ambition om at gøre det nemt for dig at få fingrene i velduftende produkter. Derfor holder vi altid vores priser så langt nede som overhovedet muligt. Vi forhandler kort og godt høj kvalitet til lave priser, og det gælder naturligvis også, når du køber Versace-deo eller parfume. Vores priser er særdeles konkurrencedygtige, således du nemt kan få opfyldt dine duftdrømme. I vores sortiment finder du Versace-parfume til herrer og damer, ligesom du naturligvis kan finde Versace-eau de toilette, hvis du ønsker en mindre gennemtrængende duft. Mange af duftene fra det italienske modehus kan endda fås som aftershave, creme og bodysprays, så der er rig mulighed for at komme til at dufte dejligt med banebrydende Versace.

Versace er for dig, der ikke er bange for at skille dig ud fra mængden, og som modigt springer hovedkulds ud i livet. Den frygtløse appetit på livet går igen i alle design fra Versace og afspejler sig naturligt nok også i deres dufte, som altid er karakterfulde og eksperimenterende.