Returnering

Du kan sende dit køb tilbage til os indenfor 14 dage efter modtagelse af din pakke. Vi betaler pengene tilbage til dig, når vi har modtaget og behandlet din returordre. Du modtager automatisk en mail fra os, så snart når vi har behandlet og godkendt din retur pakke.

Du skal indenfor 5 dage kontakte os hvis der er uoverensstemmelser mellem det som du returnerer og det vi behandler.

Ombytning:
Ønsker du at ombytte til en anden vare, skal du blot lave en ny ordre på shoppen på den anden ønskede vare. Den anden vare returnerer du blot til os, så krediterer vi den så snart de lander på vores lager.

Du kan hente returskema og returadresse her

Du skal selv betale for at pakken returneres, og det er dig, der bærer ansvaret og hæfter, hvis der opstår en skade under transporten eller pakken ikke når frem. Husk at pakke din vare forsvarligt ind.


Returfragt & Returlabel:
Hvis du ønsker at købe returlabel gennem os, tilbyder vi dette til 49,- kr. som forsikret track and trace pakke sendt fra Danmark.

Returlabel GLS Print Selv Køb returlabel her
Her får du dit returlabelt tilsendt via mail, så du kan printe derhjemme og sætte på din returpakke.

Returlabel GLS QR Kode Køb QR kode returlabel her Her får du tilsend en mail med en QR kode. Denne kode skal du vise hos GLS indleveringsstedet, så printer de dit returlabel til dig og du kan sætte det på pakken og indlevere returpakken med det samme.

Sender du retur fra udlandet, kan vi desværre ikke pt. tilbyde køb af returlabel.


Du kan ikke fortryde købet ved at nægte at modtage varen. Hvis du ikke afhenter din pakke, men den kommer retur til os som ikke afhentet pakker, trækker vi et administrations- og håndteringsgebeyr gebyr på kr. 89,- fra din ordre. Ønsker du at få genfremsendt din ordre, koster det kr. 39,-
Kontakt os på 7028 7027 eller mail til kundeservice@billigparfume.dk hvis du ønsker genfremsendelse af din uafhentede ordre.


Du kan max. sende retur for kr. 4.000 med GLS returlabel. Hvis din returpakke overstiger det beløb, er det på eget ansvar og dækkes ikke af BilligParfume.dk i tilfælde af bortkommelse, beskadigelse eller lignende. Vi anbefaler at du sender returvarerne i flere pakker, hvis beløbet overstiger kr. 4.000,-


Vi modtager kun pakker, som sendes direkte til adressen. Vi modtager ikke pakker sendt per efterkrav. Vi afhenter ikke pakker i pakkeshops og pakkeboxe.

Husk, at der af sundhedsmæssige og hygiejniske årsager, ikke kan returneres fødevarer, dufte, skønheds- og plejeprodukter, i brudt emballage eller produkter der har været åbnet og anvendt eller testet. Læs yderligere om returnering, ombytning og reklamation under vores handelsbetingelser her:


Reklamation
Har du oplevet problemer med en vare og ønsker at indsende en reklamation, skal du først kontakte vores kundeservice, der vil hjælpe dig videre. Husk altid at medsende foto af produkt og fragtemballage inkl foto hvor fragtlabel kan ses. Køb returlabel til reklamationer her Godkendes din reklamation, refunderer vi denne igen.


For vores salgs- og leveringsbetingelser, se mere her