Elizabeth Taylor Parfume

Skuespillerinden Elizabeth Taylor siges at være en af de største kvindelige skuespillerinder nogensinde. Hun debuterede i 1987 med sin første duft, Passion Eau de Parfum. Ligesom hendes karriere og personlighed, har hendes kollektion af parfumer - været dufte, som ikke bare holder længe, men som også repræsenterer både femininitet, en sofistikeret og sexet attitude. Med en Elizabeth Taylor parfume er du sikret en parfume med en forførende duft, der holder duften hele dagen. En af de dufte der ti stadighed sælger bedst, er den velkendte White Diamonds fra Elizabeth Taylor. Duften er elegant med et klassisk strejf og den flotte stilrene flakon med "diamanter" i toppen, er ikonisk og glamourøs - Og ikke uden grund, hendes egen favorit. En parfume der klæder enhver kvinde og ethvert hjem. Køb White Diamonds og de andre eksklusive Elizabeth Taylor dufte, her hos pigerne fra BilligParfume.dk    Læs videre

Filters

Sort

UDVALGT TIL DIG

Loading...

Vidste du at Elizabeth Taylor var en af de første celebrities, der lancerede sin egen parfume kollektion?

Hun siges at være kendt for også altid at være forud for sin tid. Hun var den første rigtige kendis der drømte om - og også udlevede drømmen om sin egen serie af parfume og dufte. Elizabeth Taylor, var derfor også meget passioneret og deltog aktivt i udviklingen af parfumerne. Heraf også navnet på hendes første lancering, nemlig Passion. Passion blev lanceret i 1987 og er stadig en udsøgt og elsket duft til kvinder. Der findes i dag over 20 dufte i hendes "duftkatalog", hvoraf mange er blevet fantastisk populære og stadig er på mange bestseller lister over parfumer verden over.

White Diamonds Parfumen - Elizabeth Taylors helt egen signatur- og favorit duft

I 1991 kunne verden byde velkommen til det der skulle blive, en af de bedst sælgende parfumer, både indenfor kendis kategorien, men også i hele parfumeverdenen generelt. Nemlig White Diamonds by Elizabeth Taylor. Hendes helt egen signaturduft, hvor Elizabeth Taylor, selv har bistået i udviklingen. Inspiration til White Diamonds Eau de Toilette, kommer fra hendes egen kærlighed til hendes elskede have og sprudlende blomster bouquet og fra hendes kærlighed og liv med det eksklusive og glamourøse. White Diamonds blev også Elizabeth Taylors egen yndling, og hun bar selv den sofistikerede duft.

White Diamonds er blomsterlig og lidt orientalsk krydret. Duftnoterne er bla. liljer, roser, jasmin og en varm base af amber, mos og træagtige noter.