Foundation - Makeup og kosmetik

En foundation fremhæver din huds naturlige udstråling og dækker eventuelle små ujævnheder i huden, så din hud fremstår strålende og ensartet. Når du vælger foundation er det super vigtigt, at du vælger et produkt, der hverken er lysere eller mørkere end din hud. En god tommelfingerregel er at vælge en foundation ud fra farven på din hals. Det er også essentielt, at du vælger en foundation, der matcher netop din hudtype, hvad enten du har tør, fedtet, normal eller sensitiv hud. Både så du bidrager til plejen af din hud, men også fordi makeup produktet lægger sig pænest på din hud, hvis det er matchet din hudtype.Det flotteste resultat får du, hvis du også bruger en primer under din make-up foundation. Der findes rigtig mange varianter af foundation. Find den helt rigtige foundation til netop dig her i vores store udvalg. Læs videre

Filters

Sort
Side
12
 
Side
12
 

UDVALGT TIL DIG

Loading...

Vælg den rigtige make-up foundation til din hudtype

Den rigtige foundation gør bare en VERDEN til forskel for dit udtryk! Derfor er det, som nævnt, super vigtigt at vælge den helt rigtige foundation, som matcher netop din hudtype. For på den måde understøtter du din daglige pleje af din hud, og samtidigt gør det, at din foundation bedre går i ét med din hud og bliver næsten usynlig. Og det er jo det, vi alle ønsker fra vores foundation; at få en smuk, strålende og ensartet hud - uden, at det kan ses, at vi har brugt foundation!

Tør, fedtet, normal eller sensitiv hud?

Så for at finde den rette foundation til dig, skal du altså have afgjort, om du har tør, fedtet, normal eller sensitiv hud. Eller om du eventuelt har en kombination af en eller flere hudtyper. Der findes heldigvis foundations til alle slags hudtyper! Har du tør hud kan du for eksempel bruge denne lækre foundation fra Lorac, som med ekstrakt fra vandmelon, æble og linsefrugt bidrager til at tilføre fugt til huden. Har du derimod fedtet hud, kan du med fordel prøve denne foundation stick fra Dr. Hauschka, som er perfekt til både at dække og behandle urenheder og bumser. Samtidigt er produktet både økologisk og uden parabener og er derfor også ideel, hvis du har sensitiv hud.

Hvordan bruger du din foundation?

Men det er ikke kun vigtigt at finde den rigtig foundation til din hud. Det er mindst lige så vigtigt, hvordan du benytter den!

Hvis din foundation skal ligge perfekt på din hud, vil vi derfor anbefale, at du følger disse 5 trin:

1) Rens huden
Det giver måske sig selv. Men for at din foundation skal ligge perfekt, er det nødvendigt, at din hud er helt ren. Så vask huden med nogle rigtig gode renseprodukter og dup til sidst huden med en god skintonic eller toner.

2) Tilfør pleje
For at få din foundation til at få et smukt og ensartet look, er det vigtigt, at din hud er godt plejet og fugtet. Brug derfor nu en god serum og/eller ansigtsolie som giver huden en flot glød og en masse næring. Og læg derefter en lækker ansigtscreme, som tilfører masser af fugt til huden.

3) Læg din makeup primer
Påfør nu en primer. En primer under din foundation, giver et endnu mere ensartet og smukt look til din hud og får samtidigt din makeup til at holde længere.

4) Dup foundation på huden
Dup nu din foundation på huden med fingrene eller en pensel. Start fra midten af ansigtet, og bevæg dig derfra udad til siderne.

5) Bland din foundation
Nu er det tid til at få blandet din foundation godt sammen, så der skabes en ensartet helhed. Det gør du ved at bruge en let fugtig svamp, som du har vredet alt vandet ud af. Dup nu meget blidt hele ansigtet med makeup svampen, undgå at gnide, for at få din foundation til at “smelte” helt sammen med din hud.

Denne metode skaber bare et super smukt, ensartet og strålende look - uden at man bemærker, at du bærer foundation!

Find den perfekte foundation blandt vores mange gode makeup tilbud, og oplev hvor stor en forskel det gør at bruge den helt rigtig foundation på den helt rigtige måde.