Extrait de Parfum - Elixir og Pure Perfume BilligParfume.dk

Extrait de Parfum er kronjuvelen inden for parfumernes verden. Extrait de Parfum repræsenterer den reneste og mest koncentrerede form for parfume, og kaldes på dansk parfumeekstrakt. Den eksklusive og fine duftkoncentration, er kendt for 100% kvalitet, en ekstra luksuriøs oplevelse og ikke mindst den mere langvarige holdbarhed på huden. Med en elixir, pure parfum eller extrait de parfum, varer få sprøjt længe på huden. Læs videre

Parfume og dufte tilbudsbanner fra BilligParfume.dk Spar mindst 50% på dufte banner fra BilligParfume.dk Hverdagsfavoritter banner fra BilligParfume.dk

UDVALGT TIL DIG

Loading...

Hvad er Extrait de Parfum (parfumeekstrakt)?

Extrait de Parfum, elixir eller pure perfume, er en parfumeformulering med den højeste parfume koncentration af duftolie. Typisk indeholder den mellem 30% og 45% duftoliekoncentration, der giver en intens og langvarig duftoplevelse. Den høje koncentration af parfumeolie gør Extrait de Parfum, til en populær parfume udgave, til dig der søger dyb, intens og langvarig duft med et lækkert duftspor og lang projektion.

Det, der adskiller Extrait de Parfum, elixir og pure perfum, fra andre parfumeformer, er udover den høje og intense koncentration af parfumeolie, er også dens eksklusive karakter og raffinerede sammensætning af intense og eksklusive duftakkorder. Den luksuriøse dufttype er ofte præsenteret af de mere specielle niche duft og parfume brands, og fremstillet i smukt designede flasker og er et symbol på elegance. Med sin intense aroma og langvarige virkning er Extrait de Parfum det perfekte valg til særlige lejligheder eller som en signaturduft til dem, der kun ønsker det bedste.

Den Ultimative Duftoplevelse med Extrait de Parfum til mænd og kvinder:

At vælge Extrait de Parfum, svarer til at at vælge den ultimative duftoplevelse. Med en sublim og udsøgte blanding af nøje udvalgte og eksklusive duftingredienser samt den koncentrerede form, giver denne type parfumeekstrakt dig en duft ud over det sædvanlige.

Hvilke mærker laver Pure Perfum og Extrait de Parfum?

Duftene er ofte i den høje prisklasse og fremstilles derfor også ofte af de eksklusive designer parfumehuse og i højere grad af de unikke Niche parfume brands. De mere kendte er bla. Memo Paris, Xerjoff, Nishane, Louis Vuitton, Maison Francis Kurkdjian, Creed, Moncler, Nassomatto, roja, By Kilian, Acqua di Parfum, Dior, Chanel ByRedo, Guerlain, Goutal og flere. Hos BilligParfume.dk finder du et bredt udvalg fra mange af de store parfume designer, og der kommer hele tiden nye til. Er du en rigtig parfume og frag freak, så spørg os gerne, hvis du har ønsker til Extrait de Parfum.

Arabiske og mellemøstlige parfumehuse er godt med på Extrait de Parfume bølgen. De orientalske parfumehuse er specielt kendt for deres intense duftkompositioner, hvor ingredienserne er intense og eksklusive og ofte i de høje parfumekoncentrationer, hvor holdbarheden er intens og langvarig, mens prisen er lav og duft får utroligt meget parfume for pengene. Nogle af de mere populære mærker fra den arabiske og orientalske verden, er brands som, Afnan, Armaf, Maison Alhambra, Lattafa, Al Haramain, Rasasi og Asdaaf.

Find den Elixir, eller Extrait de Parfum der skal være din nye signaturduft.

Oplev den subtile duft skønhed og forførende intense power med en Extrait de Parfum i dag. Hos BilligParfume.dk finder du et bredt udvalg af de intense og sofistikerede elixir og extrait parfumer, feminine, maskuline og unisex dufte.