Blog, Influencer & Affiliates - Samarbejde med BilligParfume.dk

Er du influencer?

Med egen blog, YouTube kanal, eller med en profil på en af de mange sociale medier - Og kunne du tænker dig et samarbejde med BilligParfume.dk om vores produkter. Så læs mere her, hvor du også kan tilmelde dig og være den første der får besked, når der er varer til giveaways, konkurrencer, rabatkoder, nye produkter til test og anmeldelse m.m.

Tilmeld dig ambassadør- og influencer listen her via skemaet her på siden.

Ambassadør for BilligParfume.dk

Har du lyst til et mere tæt og længerevarende samarbejde med os, så er vi altid på udkig efter nye ambassadører. Og vi vil elske at høre fra dig. Som ambassadør får du adgang til endnu flere fordele, bla. din helt egen rabatkode samt en unik rabatkode til dine følgere, en lækker velkomstgave, specielle kampagner og meget mere. Som Ambassadør har du også mulighed for at få din unikke følger-rabatkode tilknyttet vores affiliate program, så du tjener penge, hver gang en følger anvender din unikke kode.  

Affiliate Partner & Samarbejde - Tjen penge med BilligParfume.dk

Ønsker du at annoncere for BilligParfume.dk via vores affiliate program, kan du finde det her.

 
-Partner-Ads

 
Med affiliate programmer kan du optjene en procentdel af det salg du henviser til os, enten via bannere eller links på din blog, hjemmeside, youtube kanal, Tik Tok, Instagram, Facebook, Pinterest eller andre sociale medier. Du kan læse mere om affiliate annoncering hvis du følger det viste links.

Er du ambassadør for BilligParfume.dk, vil du også optjene provision for hver gang din unikke kode til dine følgere benyttes og generer et salg.

Vi glæder os til at høre fra dig..