b.tan Selvbruner & Tanning

B.tan er svaret på selvbruner i verdensklasse. Virksomheden har på kort tid taget Danmark med storm, og det er der en god grund til. Selvbrunere fra B.tan er duftfri, parabenfri, veganvenlig, skabt på 100% naturlige ingredienser, og så fungerer de! Find hele udvalget her på siden.

BilligParfume.dk - Reklame BilligParfume.dk - Reklame BilligParfume.dk - Reklame

Du har garanteret prøvet at ligge på stranden og sole dig. Det gør vi naturligvis, fordi det er dejligt, men også fordi vi gerne vil have en brunere kulør. Ofte bliver vi dog ikke nær så brune, som vi havde håbet på, og dette kan der være mange grunde til.

Flot brun kulør - Helt uden sol

B.tan har gjort det muligt at opnå den brune kulør – og du behøver slet ikke ligge i solen. Hvis du ikke er bange for at benytte dig af en selvbruner, har b.tan skabt de helt rigtige produkter for dig. Selvbruner-serien fra B.tan har taget Danmark med storm, og kan skabe lige præcis den kulør, du længes efter.

Lugter selvbrunerprodukterne fra B.tan?

Nej! De er udviklet således, de ingen duft har. Det betyder derfor, at du som forbruger opnår en flot kulør – helt uden den ubehagelige duft som mange kender selvbruner for. Ved anvendelse af en selvbruner fra B.tan er det kun døde hudceller i det øverste hudlag, som bliver farvet. Hudcellerne bliver slidt i løbet af 4 – 7 dage, og giver en midlertidig farvning, indtil de nye hudceller erstatter de døde.

btan er til alle

B.tan har skabt selvbrunere, som henvender sig til alle – uanset om er selvbruner-superbruger eller nybegynder med lys hud. Du bestemmer også helt selv, hvor brun en kulør du ønsker. Selvbruneren skal nemlig vaskes af, når du synes, at du har opnået den rette farve. Det er derfor nemt og rart for dig, at følge med i hvordan kuløren ændrer sig.

Hos Billigparfume.dk forhandler vi de populære selvbrunere fra B.tan. På vores side vil du kunne finde gode tilbud og priser. Det er desuden altid muligt at opnå gratis fragt og en knivskarp leveringstid.