- Love at first tan - 200 ml

b.tan - Love at first tan - 200 ml
18% SPAR IFH TIL MARKEDSPRIS

b.tan Love at first tan mousse 200 ml

Love at first tan fra b.tan. En helt særlig og lækker selvbruner skum, perfekt til dig der ønsker en smuk naturlig glød uden orange undertoner. Love af first tan er perfekt til dig med naturligt røde og gyldne toner i hud og hår. Love at first tan giver en intens tanning med kølig undertone. Hvis du hører til dem der er lidt forsigtig med tanning fordi du ofte oplever at din hud bliver orange, har du fundet dit perfekte match med love at first tan.

Produktinformation og fordele:

  • Selvbruner skum
  • En perfekt tan mousse til dig med røde og gyldne toner i hud og hår
  • Ensartet og stribefrit resultat
  • 100% naturligt DHA som er det selvbrunende stof udvundet af sukkerrør
  • Vegansk
  • Skøn duft
  • Naturlige ingredienser - "No added nasties"
  • Uden parfume
  • 200 ml

Anvendelse - Sådan bruger du Love at first tan:

For at opnå det bedste resultat, skal huden være ren og tør. På særligt tørre områder kan det være en fordel at påføre en creme først, ex. på albuer, knæ etc.
Anvend b.tan ’i dont want tan on my hands’ handsken for at sikre et smukt og ensartet resultat.
Påfør produktet på hele kroppen, vent 1-3 timer inden du skyller markørfarven af i lunkent vand – uden brug af sæbe. Eller påfør om aftenen og lad din tanning udvikle sig natten over og gå i bad om morgenen.

Selvbruner guide:

Start med at pumpe 2-3 pump ud på handsken og påfør på hele kroppen. Hænder og fødder skal du være ekstra mere grundig med. Du kan med fordel påføre håndcreme inden du påfører tanning på hænderne og igen efter en times tid, på den måde får du det mest naturlige resultat på hænderne. Vi anbefaler at skylle hænderne efter 1 times tid

Hvor meget der skal til, finder du hurtigt ud af, markørfarven er en god hjælp til at se hvor langt du er kommet, og om der er områder du har glemt.

Du kan med fordel bruge en af b.tans gradual tan som daglig fugtpleje og for at forlænge og vedligeholde din smukke tan.

Når du vil forny din tanning er det super nemt at anvende btans ’tan go away’ som opløser den sidste rest af gammel tan og gør huden klar til ny tanning.

Vær opmærksom på at du ikke kan se den rigtige ’farve’ før markørfarven er skyllet af.


Detajler:

WOW PRISER >>
Set til 120,00
"SET TIL" ER MARKEDPRIS IFT DANSK VEJL PRIS
97,95
Fragt og levering - billigparfume.dk Lager: Leveringstid: 1-2 hverdage
Percent ikon Altid gode priser - Ingen abonnement
Checkmark ikon 100% originale mærker

Bestsellers

Loading...

Andre købte også

Loading...

★ Produkt anmeldelser ★

Tak for din anmeldelse

Skriv dinRet din anmeldelse om produktet

Din vurdering:
Ingredienser

Water (Aqua), Propylene Glycol, Dihydroxyacetone, Glycerin, Cocamidopropyl Betaine, Caprylyl/Capryl Glucoside, Sodium Lauroamphoacetate, Sodium Metabisulfite, Sodium Citrate, Citric Acid, Cetyl Hydroxyethylcellulose, Disodium Phosphate, Sodium Phosphate, Hydrated Silica, Silica Dimethyl Silylate, Ethylhexylglycerin, Phenoxyethanol, Red 40 (CI 16035), Blue 1 (CI 42090), Yellow 5 (CI 19140)

Produktets ingrediensliste, næringsindhold og emballage kan fra producentens side blive ændret over tid. Vi opdaterer løbende vores side, men tjek altid emballagen på det købte produkt.