Parfume- og duftguide - Parfume der minder om....

Vi ved det kan være svært at købe nye parfumer og dufte online, hvis du aldrig har duftet til dem før. Men bare rolig, vores duftguide hjælper dig på vej.
Måske er din favorit-parfume udgået og du savner en duft der minder om den. Måske du har forelsket dig i en dyr eksklusiv duft, men ønsker at finde et alternativ der minder om den, som kan bruges lidt mere til hverdag - uden at skulle tænke på, om de fine parfume-sprøjt bliver for dyre. Det kan også være du bare er på udkig efter en hel ny duft inden for samme duftfamilie, som du ved du kan lide.

Lær lidt om parfumens opbygning og dens duftnoter:

Parfumer er opbygget i 3 lag. Topnoter, hjertenoter og bundnoter. Mange dufte kan derfor indeholde mange ens duftnoter, men derfor er opbygningen og dermed det blivende duftindtryk, ikke altid ens. Topnoter er de duftnoter der giver dig det første duftindtryk, altså dem du dufter først, de falmer efter kort tid og i stedet overtager de midterste noter som vi kalder hjertenoter eller mellemnoter. Hjertenoterne udgør 40-80% af den den samlede duft oplevelse du får fra din parfume. Bundnoterne, eller basen er de duftnoter som udvikler sig og har den længste duft-holdbarhed på din hud. Duftnoter udvikler sig på huden, derfor kan både varme, hudtype, hormoner og årstider være medvirkende til, at en parfume ikke dufter ens på alle.

Lad dig inspirere af de mangle parfumer fra alle de kendte mærker, og find din nye signatur duft.

Gode ideer til andre dufte der minder om lækre mærker som, Armani, Gucci, Dior, Chanel, Chloe, Lancome, Paco Rabanne, Creed og meget mere.

Vi arbejder løbende på at opdatere vores duftguide og på at opdatere dig på vores Sociale Medier. Har du lyst til at få opdateringerne og ny inspiration, så følg med på Instagram, Tik Tok og Facebook. Her er du også selv hjertens velkommen, til at fortælle os dine bud på dufte der minder om ❤ Vi vil elske at høre om dem ❤