Armani My Way Parfume og dufte hos BilligParfume.dk

Armani My Way er en unik og skøn duft til kvinder i alle aldre. Forførende, let pudret og delikat. En serie med udsøgte parfumer, til dig der ønsker din helt egen duftoplevelse og til dig der elsker at gøre tingene på din måde. Find parfumerne fra Armani My Way serien hos BilligParfume.dk. Find alle duftene fra Armani her Læs videre

Filters

Sort

UDVALGT TIL DIG

Loading...

Hvordan dufter My Way fra Armani?

My Way parfumen åbner med duftnoter af orangeblomst og forfriskende bergamot, i hjertet får du delikate og skønne akkorder fra hvide blomster som jasmin og tuberose. My Way afrundes på en varm og let pudret base med sensuel moskus, sødmefuld Madagaskar vanilje og varm cedertræ. My Way er ultra feminin og emmer af udsøgt elegance. ganske enkelt uimodståelig. En duft skabt ud fra troen på dig selv og det at gøre tingene på din egene måde.

Armani My Way er sin helt egen, duften kan anbefales til dig der også elsker dufte som bl.a. Givenchy L'Interdit og Emaan fra Lattafa Perfumes. Du kan se flere i vores duftguide.

Armani My Way kan fåes i 30, 50 og 90 ml. Eau de Parfum. Nogle af de smukke flakoner kan genopfyldes og det er derfor også muligt at købe My Way i refill.

Hvilke My Way parfumer findes der?

Den første My Way duft kom på markedet i 2020, og fik en fantastisk velkomst, duften til kvinder blev hurtigt en rigtig Armani bestseller. Siden er serien udvidet med bl.a.:

  • Armani My Way Eau de Parfum, lanceret i 2020
  • Armani My Way Intense, lanceret i 2021
  • Armani My Way Floral, lanceret i 2022
  • Armani My Way Nacre, lanceret i 2022
  • Armani My Way Le Parfum, lanceret i 2023
  • Armani My Way Nectar, lanceret i 2024