Zadig & Voltaire Parfume

Zadig og Voltaire er lidt af en ny dreng i klassen - eller pige. This is Her og This is Him! er nye dufte der er lanceret i 2016. Og de er himmelske! Den første parfume kom dog tilbage i 2009. Zadig & Voltaire har indtil da været mest kendt for deres meget eksklusive taskedesign. Men de er absolut med i toppen af lækre duftkreationer. Køb Zadig et Voltaire parfumerne online her på siden til de bedste priser. Læs videre

Filters

Sort

UDVALGT TIL DIG

Loading...

Elsker du stil og design? Så vil du elske de lækre dufte fra Zadig & Voltaire

Det franske fashion-brand er indbegrebet af luksus og elegance, en stil de har ført med over i den stilrende serie af lækre parfumer.

Flakoner i flot stilrent look, enkelthed og minimalisme og holdt i enkle farve nuancer. Den først duft This is Her og This is Him, kommer i helt hvid enkel flakon til kvinder i Eau de Parfum og sort flakon til mænd i Eau de Toilette. Duftene er intense og legesyge med et snert af let jasmin og sødme og varme.

Ud over parfume, fås Zadig & Voltaire duftene også i deodoranter og body- pleje produkter.

Seriens nye søskende - This is & Girls Can....

Efter den første Zadig Voltaire parfume blev lanceret i 2009, er der kommet nye elegante og frække dufte med i samlingen. Girls Can Say anything, Girls can do anything, This is Love, This is Is og This is Me.

Alle med et statement og med den fællesnævner at det minimalistiske design fortsætter, i takt med at duftene udvikles og bliver mere og mere populære blandt kvinder og mænd i alle aldre.