Jean Paul Gaultier - Parfume og dufte

Jean Paul Gaultier er mest kendt for hans ikoniske parfumer som er formet som henholdsvis en kvinde- og en mandekrop krop, Le Male og Classique. De to dufte har længe været særdeles populære og har været på bestseller-lister verden over i uendelig tider. Men designeren har også lavet mange andre ikoniske og fantastiske dufte. Se vores store udvalg af Gaultier parfume her.

Loading...

Filters

Sort

UDVALGT TIL DIG

Loading...

Gaultier - Dufte til både hverdag og fest

Med en Jean Paul Gaultier parfume er du sikker på en duft som egner sig både til fest og til en almindelig hverdag. Find den duft der matcher dig bedst her hos Billigparfume.dk.

Le Male - En Uimodståelig duft til mænd

En af de bedst sælgende dufte til mænd, ikke kun fra JeanPaul Gaultier, men af herredufte verdne over, er Le Male duften. Den ikoniske parfume hvis flakon er smukt udformet som en torso. Le male er klassik og moderne på samme tid, tidsløs! Duften emmer af maskuline og friske duftnoter og er klar til at tryllebinde enhver kvinder. Hos BilligParfume.dk finder du hele sortimentet af Le Male duft-serien, i både Eau de Toilette og Eau de Parfum.

Classique Parfume - Elegance og feminin charme

I 1993 blev kvindernes smukke pendant til den maskuline Le Male født, med flakon udformet som en kvindekrop. Et smukt makkerpar.. Classique fås både i Eau de Toilette og Eau de Parfum. Duften er elegant og ligeledes tidsløs. Classique er pudret, floral og feminin med duftnoter af appelsinblomst, vanilje og rose.

Gaultier Classique er sidenhen blevet til en helt serie af dufte, hvir du bla. kan finde, Classique Intense, Essence, Summer, La Belle, Cabaret, Eau Fraiche og Collector Editions.

Find hele vores udvalg af Jean Paul Gaultier dufte hos BilligParfume.dk