- Le Male - 125 ml - Edt

Jean Paul Gaultier Le Male Eau de Toilette 125 ml (EDT)

En klassiker fra Jean Paul Gaultier, Le Male Eau de Toilette er en orientalsk duft, opbygget af mynte, lavendel og vanilje. En frisk og sexet duft til mænd, parfumen er en perfekt blanding af virilitet og sensualitet. Le Male er til en hård fyr med et blødt hjerte og til mænd i alle aldre. Du finder duftnoter af mynte, lavendel og bergamot, et hjerte af appelsinblomsten, kanel og spidskommen på en base af vanilje, cedertræ og tonkabønner. 

Le Male er designet til at imponere med sin ikoniske flakon. Le Male Eau de Toilette leveres i en ikonisk flakon, der er inspireret af en klassisk marinestribet skjorte. Denne unikke og genkendelige flakon repræsenterer både tradition og nyskabelse, hvilket er kendetegnende for Jean Paul Gaultiers designfilosofi. Med sit dristige design er flakonen lige så bemærkelsesværdig som duften selv og er en fryd for både øje og næse.

Vælg Jean Paul Gaultier Le Male Eau de Toilette, og opdag styrken i tidløs maskulinitet kombineret med en forførende aura af sofistikation. Med denne parfume vil du altid være klar til at erobre verden med stil og selvtillid.

Produktegenskaber og fordele:

  • Eau de Toilette Spray (EDT)
  • 125 ml
  • Unik og ikonisk duft til mænd

Dufttype:
Serie:
Duftfamilie:
Type:
Detajler:

WOW PRISER >>
Set til 890,00
"SET TIL" ER MARKEDPRIS IFT DANSK VEJL PRIS
774,95
Fragt og levering - billigparfume.dk Lager: Leveringstid: 1-2 hverdage
Percent ikon Altid gode priser - Ingen abonnement
Checkmark ikon 100% originale mærker

Bestsellers

Loading...

Andre købte også

Loading...

★ Produkt anmeldelser ★

Tak for din anmeldelse

Skriv dinRet din anmeldelse om produktet

Din vurdering:
Ingredienser

ALCOHOL DENAT., AQUA (WATER), PARFUM (FRAGRANCE), COUMARIN, LINALOOL, ALPHA-ISOMETHYL IONONE, BUTYL METHOXYDIBENZOYLMETHANE, LIMONENE, ANISE ALCOHOL, CINNAMAL, BENZYL ALCOHOL, HYDROXYCITRONELLAL, CITRAL, CITRONELLOL, EUGENOL, GERANIOL.

Produktets ingrediensliste, næringsindhold og emballage kan fra producentens side blive ændret over tid. Vi opdaterer løbende vores side, men tjek altid emballagen på det købte produkt.