Valentino Parfume

Hver Valentino parfume udtrykker en unik og personlig duft-stil. Uanset om du er på udkig efter en let og sensuel duft, eller en stærkere og mere eksklusiv, har Valentino en duft til det hele. Hos BilligParfume.dk, har vi et bredt udvalg af luksuriøse parfumer og dufte fra Valentino, der kombinerer friske citrusnoter med søde blomster, samt skønne akkorder fra det aromatiske og woody. Hvad enten du søger en Valentino duft til ham eller hende, find den helt rigtige parfume her i pigernes webshop. Læs videre

Filters

Sort

UDVALGT TIL DIG

Loading...

Lidt af historien bag Valentino

Valentino var ekstrem god til at tegne og det bragte ham til Paris for at deltage i en konkurrence for designere i 1950, hvor han vandt. Denne pris bragte ham til couturier Jean Desses. Ti år senere var Valentino klar til at starte for sig selv og lancerede sin første kollektion og salon i Rom. Han blev øjeblikkelig en succes, og imponerede især Elizabeth Taylor. I 1991 lancerede han sin første parfume, men først i 1998 kom den bedst kendte af dem alle: Very Valentino.

Hvilke Valentino parfumer findes der til mænd og kvinder?

Der findes flere forskellige Valentino parfumer til både mænd og kvinder. Igennem årene er der skabt en stor serie af dufte i Valentino familien. Til mænd findes der dufte som, Uomo, Acqua og Intense, UOMO Essence Aromatique, UOMO All'Uso. Til kvinder findes der parfumer som Valentina, Valentina Blush, Valentina Rosa Assoluto, Valentina Assoluto, Valentina Poudre, Valentina Oud Assoluto og Valentina Pink. Valentino Donna og Voce Viva og Born in Roma serien, er nyere lanceringer og nogle af de parfumer, der stadig er i sortiment.

Hvordan påfører man Valentino parfumer til mænd og kvinder?

Valentino parfumer, både herre- og damdufte, kan påføres på flere måder. Først og fremmest skal man starte med at påføre par dråber af den lækre duft, på de hudområder, hvor man ønsker, at parfumen skal skinne igennem. Det er især de varme områder, også kaldet puls-punkrerne, som bla. findes på halsen, brystkassen og hvor du bøjer armen. Her vil parfumens dufte for alvor vil komme til udtryk. Parfumen kan desuden også påføres håret ved at dryppe nogle dråber i håndfladerne og derefter påføre lette strejf i håret. Men pas på det ikke bliver for meget, da parfume også kan virke udtørrende i håret. På denne måde vil parfumens duft virke mere intens og holdbar.

Valentino er klassiske og elegante dufte der signalerer stil og pragt. Valentinos parfumeflasker er helt unikke med flotte og prangende detaljer. Se det flotte udvalg af Valentino parfumer og køb hos BilligParfume.dk