Armaf Perfume

Armaf Perfumes - Eksklusive og elegante dufte med et orientalsk mellemøstlige islæt. Den første parfume fra Armaf kom på gaden i 2015 og siden da, er parfume-mærket vokset med høj hastighed. De populære både, dame- og herredufte, har vundet stor indpas verden over. Armaf parfume er i flotte stilfulde design og flakoner og duftene er himmelske. Beriget med luksuriøse duftnoter der får dig til at føle som en million, uden parfumen bliver for dyr. En bestseller fra Armaf er Club de Nuit Intense, en duft som mange elsker for det stilrene design og den friske og woody duft, en parfume der kan sammenlignes med Creed Aventus. Armaf byder på et væld af lækre parfumer til kvinder og mænd. Væk dine sanser og oplev de sofistikerede Armaf dufte. Køb Armaf perfume hos BilligParfume.dk Læs videre

Filters

Sort

UDVALGT TIL DIG

Loading...

Har Armaf nogle dufter der minder om Chanel, Dior, Creed og andre eksklusive parfumer?

Svaret er ja. Armaf har lavet Hunter duften, som i sin duftkomposition minder utrolig meget om Sauvage. Nogle har endda svært ved at dufte forskellen. Armaf er dog helt sin egen, og selvom duften har en væsentlig lavere pris, er der ikke gået på kompromis med udsøgte og eksklusive ingredienser.

Det samme gør sig gældende for en hel række andre serier, som bla. Bleu de Chanel, Creed Aventus, Chanel Allure og Coco Mademoiselle.

En af de mest sælgende dufte fra Armaf er Club de Nuit Intense. Duften til mænd, siger endda at være bedre end Creed Aventus med mere langvarig holdbarhed på huden og yderst luksuriøse duftnoter Det går også igen for Club de Nuit til kvinder, her har Armaf udmærket sig ved at skabe en duft, der helt kan måle sig med Coco Mademoiselle fra Chanel.

Armaf duften kommer i smukt og meget lækkert materiale og emballage. Der er ikke sparet på kvaliteten. Parfumerne fra Armaf er derfor ikke nogle du skal tænke på, som værende billige kopi parfumer, de har hver deres lækkerhed og er rene bestsellers.