- Le Parfait Panache Pour Femme - 200 ml - Edp

Armaf - Le Parfait Panache Pour Femme - 200 ml - Edp
50% SPAR IFH TIL MARKEDSPRIS

Armaf Le Parfait Panache Pour Femme Eau de Parfum 200 ml (EDP)

Armaf Le Parfait Pour Femme Panache er en fortryllende blomstret duft, der er designet til den moderne kvinde, der ønsker at udstråle elegance og selvtillid. Le Parfait Pour Femme Panache er en unik blanding af forfriskende topnoter, sensuelle hjertetoner og bundnoter, der skaber en uforglemmelig duftoplevelse.

I toppen finder du friske noter af blomster, der giver en livlig og elegant åbning. Hjertet af duften er rosepeber og patchouli, der tilføjer en feminin og romantisk dimension. Endelig afsluttes duften med varme noter af moskus og vanilje, der giver dybde og varighed.

Armaf Le Parfait Pour Femme Panache er velegnet til enhver lejlighed, fra daglig brug til særlige begivenheder. Armaf Le Parfait Pour Femme Panache vil helt sikkert tiltrække opmærksomhed og efterlade en smuk erindring om din sofistikerede og forførende aura. Armaf duft til kvinder er perfekte til kvinder, der ønsker at fremhæve deres charme og stil.

Duftguide:

Le Parfait Pour Femme Panache fra Armaf kan anbefales til dig der elsker dufte som bl.a. Chanel Chance Eau Tendre

Duftnoter:
  • Topnoter: Blomster
  • Hjertenoter: Rosépeber, patchouli
  • Bundnoter: Moskus, vanilje

Produktinformation og fordele:

  • Eau de Parfum Spray (EDP)
  • Feminin, delikat og sprudlende duft
  • 200 ml
Anvendelse:

Sådan bruger du din parfume:
Påfør Armaf le Parfait Pour Femme Panache parfumen på din hud med lette sprøjt. Spray din duft på huden med en afstand på ca. 15-20 cm. Vidste du, at parfumen udvikler sig mest optimalt og med bedst holdbarhed, hvis du påfører den på kroppens pulspunkter? Pulspunkterne er nemlig de varmeste steder på kroppen, og din parfume og dens duftnoter, udvikler sig bedst, der hvor kroppen er varm og holder derfor også længere på huden. De varme pulspunkter er blandt andet, ved halsen, øreflipper, håndled, albueled og knæhaser.

Påfører du din duft ved dine håndled, skal du endelig ikke "gnubbe" bagefter. Det kan nemlig ødelægge duftens noter og molekyler, i at udvikle sig korrekt. Spray duften på og lad den lufttørre og oplev den skønne duft udvikle sig.


Dufttype:
Duftfamilie:
Duftnoter:
Type:
Detajler:

WOW PRISER >>
Set til 695,00
"SET TIL" ER MARKEDPRIS IFT DANSK VEJL PRIS
349,00
Fragt og levering - billigparfume.dk Lager: Leveringstid: 1-2 hverdage
Percent ikon Altid gode priser - Ingen abonnement
Checkmark ikon 100% originale mærker

Bestsellers

Loading...

Andre købte også

Loading...

★ Produkt anmeldelser ★

Tak for din anmeldelse

Skriv dinRet din anmeldelse om produktet

Din vurdering:Produktets ingrediensliste, næringsindhold og emballage kan fra producentens side blive ændret over tid. Vi opdaterer løbende vores side, men tjek altid emballagen på det købte produkt.