Serie - Musk - Moskus Parfume & Dufte

Musk parfume, eller Moskus som den danske betegnelse hedder, er en virkelig varm og skøn duftnoter, som har været anvendt i parfume, dufte og parfumeolier i utallige år. Musk Oil har den helt unikke forførende duftingrediens, der for mange slet ikke er til at stå for, ganske ubevidst bliver man draget af den sensuelle duftnoter. Musk har været anvendt i utrolig mange herredufte, men også i kombination med andre duftnoter i et bredt udvalg af damedufte og unisex parfumer, dufte skabt til at kunne bæres af både piger, drenge, kvinder og mænd. Den mere lyse musk, som hvid mokus eller white musk, kom til senere. White Musk har en mere feminin og let udstråling , den mere rene duftingrediens finder du bla. i mange feminine parfumer til kvinder.

Musk Oil blev oprindeligt udvundet fra kirtlerne fra han-moskushjorte, et meget dragende, velduftende og yderst eksklusivt duftstof som herefter blev anvendt i parfumeolier. I dag fremstilles ren musk og hvid musk i parfumeverdenen på laboratoriet og fælles for duftnoterne er derfor også, at de begge er veganske og ikke er udvundet fra dyr.

Musk er dermed en af de duftnoter der ofte findes i bundnoterne på en parfume, specielt kombinationen vanilje, amber og varme trænoter. Duftnoter der sammen kan virke forførende over for din partner. Bundnoterne i en parfumes komposition er de noter der udvikles sidst på din hud efter påføring af parfume, og dermed også den duftnoter der vil give dig den mest varige duft på huden i løbet af dagen.

Loading...

Filters

Sort

UDVALGT TIL DIG

Loading...