Product Type - Gua Sha - Natursten til massage og hudpleje

Gua Sha er en gammel traditionel kinesisk hudplejeteknik, hvor du bruger en glat sten (Gua Sha) til at gnide og massere huden, for at øger og sætte gang i blodcirkulationen og lindre spændinger. Gua Sha stenen er typisk lavet af et glat, naturmateriale som eks. jade og rosakvarts. En Gua Sha sten, skal bruges i glidende bevægelser på et specifikt område af huden, den kan både bruges i ansigtet og på kroppen. Massage med Gua Sha stenen, kan hjælpe med at reducere udseendet af fine linjer og rynker og styrke hudens fornyelsesproces. Gua Sha kan også anbefales til brug samme med en ansigtsrulle eller skinroller. Find din Gua Sha sten online, i vores store udvalg hos BilligParfume.dk Læs videre

Filters

Sort

UDVALGT TIL DIG

Loading...

5 fordele ved at bruge en Gua Sha:

  1. Øger blodcirkulationen: Gua Sha massage hjælper med at øge blodcirkulationen, så huden får flere næringsstoffer og ilt.
  2. Reducerer spændinger: Gua Sha hjælper med at reducere spændinger og stivhed i musklerne, forbedrer hudens elasticitet og reducerer fine linjer og rynker.
  3. Fjern ødem: Bruger man en Gua Sha regelmæssigt, kan man øge lymfedrænet og reducere ødem.
  4. Fremmer cellefornyelse: Gua Sha har vist sig at øge produktionen af kollagen og elastin, som er de to vigtigste proteiner, der hjælper med at holde huden smidig og ung.
  5. Stimulerer lymfedrænet: Stimulering af lymfedrænet reducerer væskeophobninger i huden, fjerner toksiner og hjælper med at forny hudens celler.