Shop hos BilligParfume.dk og betal med ViaBill

 

 

Gratis Fragt med ViaBill

Frem til 22. december giver ViaBill fri fragt på alle ordrer hvor ViaBill vælges som betaling. Fragten fratrækkes manuelt på din ordre efter endelig bekræftelse. Beløbet vil være fratrukket din endelige faktura. Gælder levering til pakkeshop eller firmaadresse.

 

Hvad er ViaBill?

ViaBill er en nem og fleksibel måde at betale på danske webshops. ViaBill giver dig en konto med 2.000 kr., som du kan shoppe for hos BilligParfume.dk. Du betaler tilbage i rater, som passer dig (minimum 1/24). Din månedlige indbetaling overføres via netbank. Der er ingen renter eller gebyrer.

 

Under hvert produkt her i shoppen, vil du kunne se et ViaBill pricetag, klik og se mere om lige præcis din pris.

 

ViaBill vil gøre dansk nethandel nem. Vi ønsker at give dig muligheden for at dele betalingen op, når du handler på nettet. Vi ønsker at gøre nethandel så nem og gennemskuelig som mulig ved at tilbyde delbetaling uden renter og gebyrer. Dansk nethandel skal være fleksibel - og gebyrfri.

 

Hvem er ViaBill?

ViaBill er et dansk selskab, som blev oprettet allerede i 2009, da dansk nethandel manglede en nem og fleksibel betalingsform, som tog forbrugeren i centrum. ViaBill A/S er ejet af en række professionelle danske investeringsselskaber og topfolk inden for e-commerce markedet.

 

Oftest stillede spørgsmål

Du kan læse meget mere på ViaBill, klik her og se alle spørgsål og svar

 

nyheder
Alle Mærker