Paco Rabanne Parfume og dufte hos BilligParfume.dk

Paco Rabanne parfume og dufte, er kendt for sine unikke og stilrene fashion-kollektioner, men han er med tiden også blevet anerkendt for sine Rabanne Parfumer. De klassiske dufte som Paco Rabanne Pour Homme, den velkendte Ultraviolet duft-serie og de nyere serie som Paco Rabanne 1 Million Lady Million, Olympea og Invcitus. Forførende varme og super lækre dufte til mænd og kvinder. Den nye i serien er Fame Eau de Parfum og Phantom Eau de Toilette. To nye dufte med fokus på det veganske og bæredygtige, og det ultra-unikke robot flakon-design i særklasse.

Paco Rabanne skifter navn og hedder fremover bare Rabanne. Ændringen sker som en del af deres 60 års jubilæum og ønsket om at symbolisere en fælles fremtid for både skønhed, parfume og fashion. Fra 2024 vil du derfor opleve, at de nye parfumer og skønhedsprodukter vil være med det nye navn og opdaterede Rabanne logo. Læs videre

Loading...

Filters

Sort

UDVALGT TIL DIG

Loading...

Frem til i dag er over 50 parfumer til både mænd og kvinder blevet en del af Rabannes serie af herredufte og damedufte. Og med 1 Million Parfume til mænd og Lady Million Parfume til kvinder, er der flere klassikere at vælge imellem i den lækre duft serie. Med en Paco Rabanne parfume er man sikker på en ikonisk og elegant duft som egner sig til flere lejligheder.

Hos Billigparfume.dk finder du et bredt udvalg til både mænd og kvinder. Find de bedste klassikere fra Paco, Ultraviolet, Ultrared, Paco Homme og de nyeste Invictus herredufte og Olympea til kvinder.