- Olympea Solar - 50 ml - Edp

Paco Rabanne Olympea Solar Eau de Parfum 50 ml

Paco Rabanne Olympea Solar Eau de Parfum er duften til den guddommelige kvinde, der modigt og selvsikkert omfavner sin styrke. Hun er en overlegen skønhed , sejrende og kraftfuld. Med Olympea Solar afsløres hendes mange facetter i et klart lysglimt af sensuelle solstråler.

Olympea Solar er en opløftende blomsterbuket kombineret med solrigt mos. Den blomstrede duft får en særlig friskhed og varme fra mandarin og appelsin med hvide blomster og ylang-ylang, som øjeblikkeligt tager dig med til et lyst og solrigt sted.

  • 50 ml
  • Eau de Parfum
  • Lanceret i 2022
  • Aromatisk, sensuel og feminin duft

Duftnoter:

  • Topnoter: Mandarin appelsin og appelsinblomst
  • Hjertenoter: Tiare blomst, Hvide Blomster & Egemos
  • Bundnoter: Ylang-Ylang & Benzoin

Sådan får du det meste ud af din parfume: ✓
Påfør din Eau de Parfum på dine pulspunkter, der er de varmeste steder på kroppen og der hvor duften udvikler sig bedst, med mest intensitet. Spray parfume på enten halsen, bag ørerne, i nakken, på håndled eller dine knæhaser. Pas på ikke at at få påført for meget parfume og husk at duften altid skal have tid til at udvikle sig efter den er påført.


DUFTTYPE:
SERIE:
DUFTNOTER:
DUFTFAMILIE:
TYPE:
DETAJLER:

WOW PRISER >>
Set til 725,00
"SET TIL" ER MARKEDPRIS IFT DANSK VEJL PRIS
695,00
Fragt og levering - billigparfume.dk Lager: Leveringstid: 1-2 hverdage
Percent ikon Altid gode priser - Ingen abonnement
Checkmark ikon 100% originale mærker

Bestsellers

Loading...

Andre købte også

Loading...

★ Produkt anmeldelser ★

Tak for din anmeldelse

Skriv dinRet din anmeldelse om produktet

Din vurdering:
Ingredienser

Ingredientes: ALPHA-ISOMETHYL IONONE, AQUA (WATER), BENZYL ALCOHOL, BENZYL BENZOATE, BUTYLPHENYL METHYLPROPIONAL, BENZYL SALICYLATE, CI 14700 (RED 4), CI 17200 (RED 33), CI 60730 (EXT. VIOLET 2), CINNAMYL ALCOHOL, CITRONELLOL, COUMARIN, DISODIUM EDTA, ETHYLHEXYL METHOXYCINNAMATE, ETHYLHEXYL SALICYLATE, GERANIOL, LINALOOL, PARFUM (FRAGRANCE), TRIS(TETRAMETHYLHYDROXYPIPERIDINOL) CITRATE

Produktets ingrediensliste, næringsindhold og emballage kan fra producentens side blive ændret over tid. Vi opdaterer løbende vores side, men tjek altid emballagen på det købte produkt.