After Sun Produkter Hudpleje efter solbadning

After Sun er en vigtig spiller når du har været ude og nyde solen. Selv med brug af solbeskyttelse, har din hud brug for pleje efter du har været i solen. Aftersun produkter fås i mange varianter, både som cremer, lotions, gels, olier og sprays. En After Sun plejer din hud efter solbadning med sin kølende effekt. Men den tilfører også huden masser af fugt og vitaminer, der er med til at lindre evt. små solskader. Ved brug af After Sun varer din gyldne farve længere.    Læs videre

Filters

Sort

UDVALGT TIL DIG

Loading...

Hvad gør en After-Sun for din hud?

Efter en dag i solen vil din hud elsker lidt ekstra kærlig pleje. After Sun træder ind som din redningsmand da solplejeprodukterne er skabt til at give dig den ultimative fugt, lindring og beroligende effekt. En after sun cream eller lotion, er virker også kølende på solskadet hud.

Aftersun har en beroligende effekt:
Efter solbadning, har din hud brug for beroligende ingredienser, og de fleste After Sun produkter er fyldt med bl.a. beroligende aloe vera og kamille. Disse naturlige ingredienser arbejder i harmoni for at mindske rødme og irritation, hvilket giver dig den ønskede kølende effekt.

Aftersun forlænger din tan og glød: Ved at tilføre essentiel fugt og næring hjælper aftersun med at forlænge din smukke kulør og tan. Dette betyder, at du kan bevare din solkyssede glød i længere tid og samtidig holde din hud sund og strålende. Hvis du ønsker at fortsætte hudplejen og arbejde på en smuk tan, selv efter ferien. Så anbefaler vi dig at forlænge den smukke glød, med en selvbruner eller en gradual tan lotion.