Pudder - Powder Makeup hos BilligParfume.dk

En god pudder er en af de hemmeligheder, der kan tage din makeup fra basic til eksklusiv med et enkelt trylleslag! Pudder minimerer nemlig porernes synlighed, forhindrer at din hud ser fedtet ud og giver huden et smukt, sundt og ensartet look. Og så hjælper den tilmed din foundation til at holde længere. Derfor er det bare et must for enhver kvinde at have den helt rigtige pudder i makeup-pungen! For at få det mest perfekte resultat, er det vigtigt, at du vælger en pudder, der matcher din hudtype og har den konsistens, der bedst går i ét med din hud. Der findes et væld af forskellige powder produkter til forskellige hudtype og med forskellig konsistens. Find den makeup pudder, der kan give din makeup ekstra magi, her hos BilligParfume.dk Læs videre

Filters

Sort

UDVALGT TIL DIG

Loading...

Hvilke slags pudder findes der?

Det kan være lidt af en jungle at finde rundt i pudder-universet! For der findes et hav af forskellige slags puddere, som har forskellige fordele og passer til forskellige hudtyper. Vi kan for eksempel nævne mineralpudder, fast pudder, løst pudder, pudder med solfaktor, vandfast pudder, setting pudder… You name it, der findes puddere i alle slags konsistenser og med et væld af forskellige egenskaber.

Men helt overordnet set findes der grundlæggende tre slags pudder, nemlig kompakt fast pudder, mineral-pudder og løs pudder. Og det handler om at finde den slags pudderkonsistens, der bedst forenes med din huds struktur og udseende.

Den perfekte pudder til dig!

Men hvordan finder du så den pudder, der passer til netop din hud og kan tage din makeup til next level? Først og fremmest skal du sørge for at finde en pudder, der matcher din hudtone. For mørk eller lys pudder giver et unaturligt look og skaber den berygtede farveforskel mellem ansigt og hals, som vi alle gerne vil undgå! Et godt tip er at finde en pudder, der matcher farven på din hals. Mange er herudover vilde med mineralpudder, da det meget nemt går ind og blander sig med hudens egen nuance. Vil du afprøve mineralpudder, kan du for eksempel prøve mineralpudder fra IDUN Minerals.

Pudder til fedtet hud

Find herudover en pudder, der har den rette glans til dig. Har du tendens til fedtet hud, kan din hud fremstå skinnende i sig selv, og det kan derfor være en fordel at vælge en mat pudder, der dæmper glansen og får huden til at fremstå mere harmonisk. Du kan for eksempel prøve denne lækre, matte pudder fra Shiseido.

Pudder til tør hud

Har du derimod en tør hud, vil du jo meget gerne have mere shine og glans i det endelige look. Derfor vil vi anbefale, at du vælger en pudder med mere skinnende effekt. Du kan for eksempel prøve den super skønne Murumuru Butter Bronzer Sunkissed Bronzer fra brandet Physicians Formula. Den giver en SKØN solgylden shine til din hud!

Find din nye go-to face powder her!

Der findes et VÆLD af forskellige pudder produkter fra lækre mærker som Lorac Cosmetics, Maybelline og mange flere. Og uanset hvilken type eller hvilket brand, du er på udkig efter, finder du i vores shop nemt din nye yndlingspudder til den perfekte pris! Find den pudder, du snart ikke kan leve uden, her i vores store sortiment af makeup pudder.