Selvbruner og Solbeskyttelse Tanning & Sun Care

Er du på udkig efter enten solbeskyttelse eller produkter, som kan give dig den lækreste tan i løbet af nul komme fem? Jamen, så er du simpelthen så heldig, at du er landet det helt rette sted. Her på siden finder du nemlig alle vores forskellige ”solprodukter”. Uanset om du gerne vil have fingrene i en solcreme som kan holde alle solens stråler ude, eller du er interesseret i en olie, der skruer op for dit tan potential, er du kommet det rigtige sted hen. Produkterne her på siden kommer alle fra gode, kvalitetsbevidste producenter, som du ganske roligt kan sætte din lid til. Tilmed kan du få produkterne billigt, så tag blot et kig på sagerne. Der er nok at komme efter. Leder du efter en helt bestemt SPF faktor, kan du finde det i vores SPF oversigt her Læs videre

Filters

Sort
Side
1234
 
Side
1234
 

UDVALGT TIL DIG

Loading...

Solbeskyttelse til din sarte hud

Er du så heldig at være født med sart, skandinavisk hud, som bliver krebsefarvet blot ved at kigge på en juli-vejrudsigt? Så skal du have fingrene i nogle af de mange solbeskyttelsesprodukter, du kan finde her på siden. Uanset hvor meget du bliver en krebs i sommermånederne, kan du finde solbeskyttelse, som er perfekt til dit behov. For langt de flestes vedkommende er en solcreme med faktor 20 eller 30 passende til den danske sommer. Skal du være ude mange timer i streg, eller er du blot blegere end en hvidkalket væg, bør du imidlertid kigge på faktor 50 eller derover. Du kan naturligvis finde vandfast solbeskyttelse her på siden. Det er et must, hvis du skal en tur på stranden. Vandfast solcreme er desuden oplagt at tage med på eksempelvis dykker- eller surferferien. Er der meget vandsport på programmet, bør du altid kigge på solbeskyttelse med minimum faktor 50. Ellers kommer du sandsynligvis mest af alt til at ligne en rød reje – også selvom din hud ellers normalt er ganske solmedgørlig.

Få en endnu bedre tan med sololie

Vil du gerne labbe solens stråler i dig og få en sprød tan, samtidig med at du passer godt på din hud? Så er det oplagt at tage et kig på vores tanprodukter. De er særligt udviklet med henblik på at gøre din tan endnu bedre og mere langtidsholdbar. De giver dig kort og godt mulighed for at forlænge sommeren og sikre dig, at din lækre solbrune farve holder ved endnu længere. Samtidig indeholder de solbeskyttelse, således at din hud ikke tager skade af, at du solbader. Du kan i udvalget finde lidt forskelligt inden for sololie og solcreme, som gør din hud særligt modtagelig over for solens brunende stråler. Hvad end du ønsker at finde én, som yder høj solbeskyttelse, så du kan ligge at stege i solen i mange timer i streg, eller du blot har brug for et mindre beskyttende lag, kan du finde den rette løsning i sortimentet. Så får du den dødlækre tan, du altid har drømt om, men uden at du behøver at gå på kompromis med solbeskyttelsen. Det er ren win-win.

Snyd dig til en tan med selvbruner

Er selv de farveforbedrende produkter ikke nok til, at du kommer til at ligne den beach babe, du gerne vil ligne? Så kan du overveje at snyde dig til en skøn tan ved hjælp af selvbruner. En sådan giver dig i løbet af noget nær et splitsekund den lækre, gyldenbrune farve, som du sandsynligvis gerne vil have. Så længe du sørger for at bruge selvbruneren rigtigt, kan du sagtens opnå et naturligt og gennemført sollook. Forbered dig derfor allerede nu på at skulle besvare spørgsmålet om, hvor du har været på ferie. Ingen vil kunne se, at du i virkeligheden slet ikke har været i nærheden af sydens sol. Når du benytter selvbruner, skal du sørge for at eksfoliere huden grundigt inden påføring. Du kan finde særlige plejeprodukter og handsker til dette. Tag derudover gerne et kig på vores udvalg af bodyscrubs, som også har en eksfolierende effekt.

Solprodukter til ethvert behov og enhver hudtype

Hvad end du stiler efter en gennemført tan, eller du ønsker at bevare din lyse, naturlige hudfarve, kan du finde produkter her på siden, som er helt ideelle. Der er massevis af forskellige typer solbeskyttelse til forskellige hudtyper og grader af krebsepotentiale. Ønsker du at give din tan et kærligt spark i den rigtige retning, kan du med fordel kigge på nogle af de farveforbedrende produkter, og vil du have en tan med det vons, er selvbruner vejen frem. Alle produkterne her på siden kommer fra veludvalgte brands, som uden tvivl kan give dig lige nøjagtigt det solresultat, du gerne vil have. Tilmed kan du få dem billigt, når du handler på billigparfume.dk. Selvbruner til gode priser er umiskendeligt noget billigere end en charterferie og at passe godt på sin hud med solbeskyttende produkter, kan der slet ikke sættes en pris på. Alt i alt er der altså kun gode grunde til at kaste et blik på vores brede sortiment af selvbruner og solbeskyttelse. Din hud vil takke dig for det.