Carolina Herrera Parfume

Er du på udkig efter en ny luksusduft? Så er Carolina Herrera et yderst godt valg. Her vil du opleve, hvordan duften af succes er kommet på flaske, og kvaliteten må i den grad siges at være god. Oprindeligt er Carolina Herrera New York et modehus – netop med fokus på selvsikkerhed og styrke. Disse nøgleord er også at mærke i parfumerne, hvor forførende dufte samt elegant og tidløs stil ligeledes er kendetegnende. Køb en raffineret duft fra Carolina Herrera hos BilligParfume.dk. Vores udvalg af de skønne dufte er stort, og du kan se sortimentet nedenfor. Hvad end du ønsker at forkæle dig selv med ny parfume eller glæde en anden med en god gave, er Carolina Herrera et godt køb. Læs videre

Loading...

Filters

Sort

UDVALGT TIL DIG

Loading...

Duften af succes kan blive din

Carolina Herrera er en amerikansk-venezuelansk modedesigner, som i den grad har opnået anerkendelse i hele verden. Tilbage i 1988 blev den første Eau de Parfume til kvinder introduceret, hvor fokusset var æstetisk sans, tuberose, jasmin og elegance. Efterfølgende i 1991 blev den første herreduft introduceret. Her var det især stærk personlighed, charme, friskhed og maskulinitet, der kendetegnede duften. Med Carolina Herrera-parfumer er der altså dufte til både mænd og kvinder. Især Carolina Herrera Good Girl til kvinder og Carolina Herrera Bad Boy til mænd er populære dufte, som har taget verden med storm. En af grundene til parfumernes store succes er brandets troværdighed. De leverer nemlig konstant det, som de lover. Du er altså sikker på at få naturlige og luksuriøse dufte, når du køber Carolina Herrera-parfumer.

Udforsk uforudsete og nye muligheder

Er du vild med at udforske uforudsete og nye muligheder, vil du elske Carolina Herrera. Brandet er netop eksperter i at flytte grænser, og derfor får du mulighed for at dufte af fantastiske sammensætninger af forskellige dufte. Her er Ch Carolina Herrera-deodoranten et skønt eksempel, der netop bærer præg af nye muligheder. Inspirationskilderne for Carolina Herrera er specielt den skønne jasminblomst. Jasminblomsten var den allerførste duft, som Carolina Herrera opdagede, og sidenhen har blomsten altid fulgt brandet. Det er da også forståeligt, hvorfor det netop er Jasminblomsten, der har inspireret. Jasminblomsten er nemlig både sofistikeret, lys og elegant, samtidig med den er detaljeorienteret og sensibel.

Når modsætninger mødes – dejlig dualitet

Carolina Herrera-parfumer er kendetegnet ved, at modsætninger mødes. Sortimentet består nemlig både af Eau de Parfume og Eau de Toilette til kvinder og mænd. Her ses dualiteten gennem kombinationen af fine og lette dufte sammen med forførende og mørke versioner. Dette giver parfumer og deodoranter, som både er sensuelle og friske på samme tid – en unik kombination. Med sådanne modsætninger er det klart, at så mange mennesker verden over er faldet pladask for duftene. Der bliver nemlig appelleret til både skyggesiderne og sindets lyse del af mennesket – modsætninger, som vi alle sammen rummer. Dette bliver virkelig illustreret i aromaerne og de dekorative parfumeflasker. Netop parfumeflaskerne er også værd at bemærke, da de er noget ud over det sædvanlige med elegant læder og smukke Swarovski-sten.

Skønne sammensætninger af alverdens dufte

Du kan være helt sikker på at få fingre i forskellige dufte, når du køber Carolina Herreras varierende parfumer. Ingredienskombinationerne er nemlig særdeles mangfoldige, og der findes dermed en duft til enhver smag. Netop dette er en af Carolina Herreras store styrker, da de rammer bredt – både hos mænd og kvinder. Blandt de mange duftsammensætninger kan du bl.a. finde skønne dufte af jasmin, orkidé, rose, citrus, cedertræ, rav, mandler, sandeltræ, kaffe, tonkabønner og mange, mange flere. Der er altså tale om unikke sammensætninger og dufte, hvilket netop understreger individets forskellige personlighedstræk. Find derfor både modige, klassiske, eksotiske, forførende, fløjlsbløde og sensuelle dufte fra Carolina Herrera.

Køb elegante Carolina Herrera-parfumer hos BilligParfume.dk

Mangler du en ny parfume eller deodorant til at definere din personlighed, vil en elegant Carolina Herrera-parfume altså være et fantastisk køb. Hos BilligParfume.dk er vi vilde med Carolina Herreras skønne udvalg – uanset om der er tale om Carolina Herrera Good Girl, Ch Carolina Herrera eller Carolina Herrera Bad Boy. Af denne grund finder du et indbydende udvalg af de elegante produkter her på siden. Der hersker ingen tvivl om, at du med dufte fra Carolina Herrera vil føle dig smart og lækker – og samtidig også dufte af succes. Køber du for mere end 699 kroner, tilbyder vi fri fragt, og ellers koster fragten kun fra 28 kroner. Du får lave priser, uden du behøver at tilmelde dig dyre abonnementer – og naturligvis også billige priser på Carolina Herrera-parfumer. Shop med ro i maven her på siden – vi er nemlig e-mærke-godkendt. Dette er din sikkerhed for, at vores danske webshop er fuldstændig sikker at anvende. Har du spørgsmål eller brug for hjælp, kan du altid kontakte vores kundeservice på 70 28 70 27 eller kundeservice@billigparfume.dk – så skal vi nok sørge for at hjælpe dig godt videre.