- Very Good Girl Glam - 30 ml - Edp

Carolina Herrera Very Good Girl Glam Parfum 30 ml

Carolina Herrera har med Very Good Girl Glam Eau de Parfum, tilføjet endnu et medlem til den meget populære Good Girl duft-familie. Som Good Girl serien er kendt for, har også Very Good Girl Glam en karakteristisk duft, og passer perfekt til kvinden der er frygtløs og ikke bange for at stå frem og udtrykke sig selv gennem sin parfume og duft.

Very Good Girl Glam Eau de Parfum, skiller sig ud med sine topnoter af surkirsebær og bitter mandel, der skaber en fangende åbning på den intense duft. I det florale hjerte sættes der streg under femininiteten med det udsøgte rosenekstrakt kombineret med noterne af den sarte lilje. Duften afrundes på lækreste vis med den klassiske Good Girl sødme i form af bourbon vanilje og vetiver, hvilket binder den dristige duft sammen helt perfekt.

  • 30 ml
  • Parfum
  • Lanceret i 2022

Duftnoter:

  • Topnoter: Surkirsebær & Bitter Mandel
  • Hjertenoter: Rose & Lilje
  • Bundnoter: Vetiver & Bourbon Vanilje

Dufttype:
Serie:
Duftfamilie:
Duftnoter:
Detajler:

WOW PRISER >>
Set til 595,00
"SET TIL" ER MARKEDPRIS IFT DANSK VEJL PRIS
549,00
Fragt og levering - billigparfume.dk Lager: Leveringstid: 1-2 hverdage
Percent ikon Altid gode priser - Ingen abonnement
Checkmark ikon 100% originale mærker

Bestsellers

Loading...

Andre købte også

Loading...

★ Produkt anmeldelser ★

Tak for din anmeldelse

Skriv dinRet din anmeldelse om produktet

Din vurdering:
Ingredienser

Ingredientes: ALCOHOL DENAT., AQUA (WATER), BENZYL ALCOHOL, BENZYL BENZOATE, BUTYL METHOXYDIBENZOYLMETHANE, CI 60730 (EXT. VIOLET 2), CITRONELLOL, COUMARIN, ETHYLHEXYL METHOXYCINNAMATE, GERANIOL, HEXYL CINNAMAL, HYDROXYCITRONELLAL, ISOEUGENOL, LIMONENE, LINALOOL, PARFUM FRAGRANCE)

Produktets ingrediensliste, næringsindhold og emballage kan fra producentens side blive ændret over tid. Vi opdaterer løbende vores side, men tjek altid emballagen på det købte produkt.