Selvbrunere & Self Tanning

Selvbruner giver dig en nem mulighed, for at få den skønneste kulør hele året rundt. Står din kulør bare på ingen måde, som du drømmer om? Er du træt af det hvide look, du efterhånden har kørende, fordi din kulør bare på ingen måde er tilstedeværende? Der er råd at hente. Du behøver nemlig hverken bestille rejse syd på eller sætte kurs mod det nærmeste solcenter. Med en selvbruner kan du få den lækreste glød i løbet af ingen tid. Det er klart den nemmeste og hurtigste måde at få folk til at spørge dig, om du har været på ferie, siden du er så lækker brun. Skal det være dig? Tjek hele vores udvalg af selvbrunere ud her på siden. Du finder luksuriøse og lækre selvbruner produkter fra mærker som, b.tan, MineTan, St.Moriz, St. Tropez, Lancaster, Clarins, Australian Gold, Cocosolis, Bondi Sands, Dove og meget mere. Læs videre

Filters

Sort
Side
12
 
Side
12
 

UDVALGT TIL DIG

Loading...

Slip for de skadelige solstråler med den rigtige selvbruner

Er du vild med at have en lækker, brun hud, men knapt så vild med tanken om at skulle bruge timer ude i solen for at se bare den mindste forandring? Det forstår vi godt. Solen er nemlig ikke altid det bedste for vores hud.

Især ikke, hvis du glemmer at beskytte dig med solcreme. Så kan det blive en værre omgang, hvor du bliver mere rød, end du bliver brun. Det er der bestemt ikke meget ved. Med en selvbruner slipper du for risikoen for at skade din hud. Faktisk kan en selvbruner have plejende effekter i sig. Det er da win-win. Der er derfor en masse fordele ved at bruge en selvbruner frem for at lægge dig ud i solen.

En lille sidegevinst er, at du ikke skal ligge i flere timer, hvor du skal huske at vende og dreje dig for en ensartet kulør. Med en selvbruner kan du i løbet af ingen tid have den mest uimodståelige glød. Nemmere bliver det ikke at få en flot sommer-tan.

Vælg den bedste selvbruner til ansigtet og få de pæneste resultater

Vores hud er forskellig i ansigtet og på resten af kroppen. I ansigtet er huden typisk noget tyndere og finere i det. Dermed er huden i ansigtet også mere sart. Det kan derfor helt sikkert betale sig at bruge en god selvbruner specielt til ansigtet. Når du bruger en selvbruner til ansigtet, er du sikker på, at du giver din hud det bedste. Vi har sørget for at finde de bedste selvbrunere til ansigtet frem. I vores udvalg af gode selvbrunere til ansigtet finder du blandt andet selvbruner-drops. Det smarte ved disse drops er, at de blot skal blandes sammen med dine dagcreme, serum eller lignende. På den måde opbygger du gradvist en lækker farve – uden streger og kanter.

Brug en selvbruner-spray og få et flot resultat med få sprøjt

Er det hele kroppen, der står for tur, kan du både vælge at bruge en selvbruner-creme eller en selvbruner-spray. Det er meget forskelligt, om man er til det ene eller det andet. Det er en smagssag. Vi har derfor sørget for, at du kan finde begge dele i vores udvalg. En af fordelene ved en selvbruner-spray er, at du hurtigt og nemt kan fordele selvbruner på huden. Når du har sprøjtet den på, kan du let fordele og smøre den ud på huden. Det er derfor en hurtig og nem måde at få en lækker kulør.
Er du mere til en selvbruner-lotion, er der også fordele ved dette. Her kan du få en bedre fornemmelse af, at du får et tilpas lag fordelt på kroppen.

Selvbruner-lotions og -sprays fra skønne og kendte brands

Der findes et væld af skønne brands, der tilbyder selvbruner. Vi har kigget dem efter i sømmene og samlet de bedste selvbrunere til dig her på siden. Det betyder, at du trygt kan finde din næste selvbruner her hos os. Vi har blandt andet et stort udvalg af selvbrunere uden parfume og parabener. Derudover finder du et stort udvalg af gode selvbrunere med naturlige ingredienser. Mange af varianterne i vores udvalg er endda med ekstra nærende og plejende ingredienser. Når du vælger en selvbruner fra vores udvalg, kan du derfor give din hud de bedste forudsætninger for at få en uimodståelig glød med lækre ingredienser. De mange varianter fordeler sig ud på flere forskellige brands. Af brands kan der blandt andet nævnes b.tan, MineTan, Australian Gold, St. Moriz og mange flere. Har du et bestemt brand i tankerne, kan du derfor helt sikkert finde det hos os.

Find det rigtige udstyr frem, og få en fejlfri farve

Når du skal have påført selvbruner, er det meget forskelligt fra person til person, hvilken påføringsmetode der foretrækkes. Det gode ved selvbruner er nemlig, at der er mange forskellige måder at gribe det an på. Den mest traditionelle metode er at smøre det ud med hænderne. Du skal dog være opmærksom på at fjerne overskydende selvbruner fra hænderne efterfølgende. Ellers bliver du hurtigt afsløret i, at du har haft gang i selvbruneren. Vil du være sikker på, at du undgår kedelige streger på hænderne, kan du bruge en smart selvbruner-handske. Når du bruger en handske, kan du nemmere fordele selvbrunercremen eller -sprayen. På den måde får du en mere ensartet påføring – uden striber og kanter.

Vi har selvfølgelig sørget for, at du kan finde det rigtige udstyr hos os. På den måde kan du for eksempel både finde den bedste selvbruner og det det rigtige påføringsudstyr samlet hos os.

Leder du efter den bedste selvbruner? Find den hos BilligParfume.dk

Vi er selv ret vilde med at vise os frem med en lækker sommerkulør – også uden for sæson. Vi har derfor gjort meget ud af at samle de bedste selvbrunere her hos os. Du finder derfor lækre og eksklusive produkter, der kan tage din tan til et helt nyt niveau. Med eksklusive produkter følger der dog ikke nødvendigvis en høj pris. Vi har skruet ekstra meget ned for priserne, så du ikke skal betale en bondegård for at stå knivskarpt. Du finder de skønne produkter, du sikkert allerede kender fra butikkerne, hos os – bare til en skarp pris.

Dyk ned i vores forunderlige verden af selvbrunere og find den bedste selvbruner, der giver dig en perfekt glød.