Calvin Klein Parfume og dufte hos BilligParfume.dk

Verden over er Calvin Klein parfumer elsket af både kvinder og mænd. Blandt de allermest populære af duftene finder du især Calvin Klein One og Calvin Klein Eternity, men de mange andre dufte er ligeledes højtelsket af mange. Og netop mange dufte er noget, som Calvin Klein er velkendt for. Brandet har nemlig lanceret et væld af forskellige duftserier, der favner bredt med forfriskende vinkler og skønne duftblandinger. Calvin Klein parfumer er yderst alsidige, og der er derfor en duft til enhver smag. Derudover fås duftene både som Calvin Klein Eau de Parfum, Calvin Klein Eau de Toilette og Calvin Klein deo – og du finder naturligvis også de mange varianter hos BilligParfume.dk. Lad dig inspirere af de klassiske dufte nedenfor.

De mest populære er lanceret i serier, se hele serien fra: Eternity Parfume  CK One  | CK BE |Obsession Parfume  Eternity Moment Parfume IN2U  Euphoria Parfume CK One Summer Læs videre

Loading...

Filters

Sort
Side
12
 
Side
12
 

UDVALGT TIL DIG

Loading...

Calvin Klein, tidløst design og dufte, der altid forbliver "in."

Uanset om dit hjerte er faldet for Calvin Klein Euphoria, Calvin Klein Downtown eller Calvin Klein IN2U, vil du få en parfume i tidløst design. Både designet og de enkelte dufte vil altid forblive in, og derfor kan du med ro i maven forelske dig i de fantastiske dufte – de forsvinder nemlig ikke fra hylderne. Sortimentet af Calvin Klein parfumer til mænd og kvinder er stort her hos BilligParfume.dk, og dette skyldes naturligvis brandets store popularitet. Calvin Klein blev stiftet i 1968, og selvom brandet har mange år på bagen, er tilslutningen kun blevet større. Med produkter inden for parfumer, smykker, undertøj, modetøj og jeans har Calvin Klein også gjort sit for at dominere markedet.

Calvin Klein parfumer er nyskabende og minimalistiske

Hvis brandet skal beskrives med to ord, må det i den grad siges at være nyskabende og minimalistisk. Calvin Klein er konstant i gang med at udvikle nye dufte og produkter til deres serier – og de er altid fuldstændig med på nutidens beat. Dog er duftene og designet altid med det enkle og minimalistiske for øje. Dette er blandt én af de mange grunde til, at kalvin clein brandet falder i så manges smag verden over. Her hos BilligParfume.dk sørger vi naturligvis for at opdatere vores udvalg af Calvin Klein parfumer, så du altid finder din favoritduft. Vi har sørget for at tilbyde alle vores kunder nogle af markedets bedste priser, og med vores jævnlige tilbud kan du være heldig at få fingre i din yndlingsparfume på bud.

Hvem er Calvin Klein egentlig?

Selvom du med stor sandsynlighed har stiftet bekendtskab med brandet på den ene eller anden måde, er det ikke sikkert, du rent faktisk har styr på, hvem Calvin Klein egentlig er. Calvin Klein startede som sagt sin karriere 1968, og her var det mode, der var i fokus. Calvin Klein åbnede sin allerførste butik i modebyen New York, og 10 år efter blev den første duft lanceret. Denne duft til kvinder blev simpelthen blot kaldt ”Calvin Klein”, og selvom duften er over 40 år gammel, er det fortsat en berømt verdensklassiker.

I begyndelsen var det især dufte til kvinder, som Calvin Klein udviklede parfumer til, da kundebasen hovedsageligt bestod af kvinder. Skift til 2014, hvor der nu var lanceret flere end 40 Calvin Klein parfumer til kvinder – og dermed uden tvivl en duft til alle personligheder. Unisex dufte – et unikt aspekt ved brandet

Calvin Klein har formået at tilføje et helt nyt perspektiv til den måde, mænd og kvinder bærer parfumer på. I 1994 udgav brandet nemlig deres første unisex-duft, hvilket er en duft til både kvinder og mænd. Selvom duften kan bæres af begge køn, betyder det ikke, at aromaen er kedelig og neutral. Tværtimod er unisex-duftene spækket med velduftende aromaer. Den første unisex-parfume er naturligvis Calvin Klein CK One, der stadig den dag i dag er ekstrem populær.

I 2002 valgte Calvin Klein at sælge virksomheden. Dog er den verdensberømte modedesigner stadig med til at rådgive i udviklingen af nye parfumer, samtidig med han fortsat har en aktiv rolle i branchen. Derfor kan de mange fans verden over stadig forvente at modtage nye Calvin Klein parfumer, der lever op til klassikerne såsom Calvin Klein Reveal, Calvin Klein Summer og Calvin Klein CK2.

Stort udvalg af Calvin Klein parfumer hos BilligParfume.dk

Som du kan se ovenfor, har vi hos BilligParfume.dk et stort udvalg af de populære og velduftende Calvin Klein parfumer. Derfor kan du nemt shoppe din favoritduft allerede i dag – vi sørger for, at du får nogle af markedets allerbedste priser. Du kan også med fordel købe en Calvin Klein parfume i gave. At modtage en parfume er en meget personlig gave, der både fortæller noget om dit syn på vedkommende samt din egen personlighed.

BilligParfume.dk tilbyder selvfølgelig også andre parfumer end de sexede Calvin Klein. Uanset om du er på udkig efter parfumer til børn og unge, celebrities-dufte eller et gavekort, finder du det her på siden. Det er 100 % sikkert at handle hos os, da vores webshop er e-mærket. Skynd dig at finde din favoritparfume allerede i dag, og du vil hurtigt modtage skønne dufte med posten.