Marc Jacobs Parfume og dufte hos BilligParfume.dk

Marc Jacobs parfume til dig der mangler en lækker ny signaturparfume og en tidløs duft. Marc Jacobs’ univers er indbegrebet af luksus og elegance. Samtidig er kendetegnet for Marc Jacobs design og produkter en legende tilgang, hvor det klassiske tilføjes et twist. Find det bedste udvalg af Marc Jacobs duft hos BilligParfume.dk. Gå på opdagelse i MJ duftuniverset med bestsellers som: Daisy, Love, Dream, Daisy Eau so Fresh, Perfect og meget mere. Læs videre

Filters

Sort

UDVALGT TIL DIG

Loading...

Marc Jacobs Parfume Banner BilligParfume.dk

Hos BilligParfume.dk forhandler vi et stort udvalg af Marc Jacobs parfumer, dufte som er velegnede til alle aldersgrupper. Der er derfor næsten altid garanti for at kunne finde en Marc Jacobs parfume, som falder i din smag.

Find din signaturduft hos BilligParfume.dk

Dit valg af parfume siger meget om, hvem du er, og en velvalgt parfume er med til at udstråle en masse personlighed. Rigtig mange kvinder og mænd går meget op i, hvilken duft de har på, og jagten på en signaturduft kan være svær og lang. Ved at søge mod et mere klassisk brand som Marc Jacobs er du sikker på at få en tidløs parfume af høj kvalitet. Samtidigt er en Marc Jacobs parfume kompleks og forfinet i en sådan grad, at du skiller dig ud i gadebilledet.

Der findes ikke nogen andre parfumer helt ligesom bestsellerne Marc Jacobs Daisy og Marc Jacobs Daisy Eau So Fresh. De har begge en helt unik duft, som er nem at genkende. Når man går forbi en person, som har en Marc Jacobs parfume på, er man ikke i tvivl. En Marc Jacobs parfume kan derfor nemt blive din signaturduft, som folk forbinder med netop dig, når de støder på den i andre sammenhænge.

Marc Jacobs Perfect Perfume – PerfectAsIAm

PefectAsIAm er hashtagget til den nye Marc Jacobs Perfect parfume fra 2020, og parfumen skal fejre kvinders individualitet. Fokusset på individualitet går igen i alle Marc Jacobs parfumer, og de er til modige og stilbevidste kvinder, der tør være sig selv. Marc Jacobs er på catwalken kendt for at nyfortolke retro og klassiske looks og for at turde tage chancer med sit design.

Marc Jacobs forskellige serier appellerer til forskellige seje og selvstændige kvinder. Du finder både friske blomsterdufte, sødlige feminine dufte og en mere klassisk og elegant duft som Marc Jacobs Woman med en base af musk. Så alt efter hvilken kvinde eller pige du er, og hvilke noter du foretrækker, vil der være en Marc Jacobs parfume, som passer til netop dig.

De smukke og finurlige parfume flakoner

En flot parfumeflaske pynter på makeup-bordet eller badeværelset, og flakonens design er langt fra uden betydning, når det kommer til valg af parfume. Man siger, at det indre tæller, men et flot ydre er kun en bonus. I parfumejagten vil det første, som du lægger mærke til, være flakonen. Kunsten ligger i at lade flakonen afspejle parfumen, hvilket er en kunst, som Marc Jacobs mestrer. Marc Jacobs flakoner er dekorative med et tidløst og sjovt look. Marc Jacobs Daisy parfume-flakon er smuk og elegant, men har samtidigt et ungdommeligt udtryk, hvilket præcist er dét, man også kan knytte til parfumens duft. Marc Jacobs Perfect har en klassisk Marc Jacobs flakon, men med et sjovt låg med en masse små detaljer, hvormed den i høj grad udstråler fejringen af individualitet, som er idéen bag parfumen.

Der er ikke noget, som er overladt til tilfældighederne, når det gælder en Marc Jacobs parfume. Brandingen og designet er gennemført og er i fuld overensstemmelse med duftene.

Marc Jacobs Daisy parfume – et fortryllende blomsterunivers

Daisy af Marc Jacobs er en super populær serie og rummer en række bestsellere. Den bedst solgte parfume er Marc Jacobs Daisy Eau de Toilette, hvis flotte flakon du uden tvivl har set. Måske genkender du endda duften, når du støder på den i bybilledet. Daisy er afbalanceret og elegant, men konnoterer også sommer og uskyldighed. Parfumen passer både rigtigt godt til unge kvinder og til modne kvinder med et ungdommeligt sind.

Marc Jacobs Daisy er blevet en ikonisk duft og er netop et eksempel på en elegant og klassisk parfume, som samtidigt har en sprudlende og ungdommelig duft og en sjov flakon.

Daisy-serien består udover den klassiske Marc Jacobs Daisy af en række andre skønne parfumer. Det gælder Daisy Dream, Daisy Eau So Fresh, Daisy Eau So Fresh Daze, Daisy Sunshine, Daisy Dream Sunshine, Daisy Love, Dais Pop, Daisy Dream Kiss samt Daisy Dream Forever som Eau de Toilette til kvinder. Marc Jacobs Daisy findes også i en eau de parfum-udgave, som er en mere kraftig og holdbar duft. BilligParfume.dk forhandler hele Daisy-serien.

Køb en Marc Jacobs parfume som en (sikker!) gave - Find den hos BilligParfume.dk

Hvis du gerne vil forkæle din kæreste, ven/veninde eller et familiemedlem, vil en parfume fra Marc Jacobs næsten altid falde i god jord. Måske bruger han/hun allerede en Marc Jacobs parfume, eller også har du en god idé om, hvilken type af parfume han/hun er til. Der er både friske, søde og klassiske parfumer i Marc Jacobs’ sortiment, og der vil derfor være rig mulighed for at ramme plet med en Marc Jacobs parfumegave. På BilligParfume.dk finder du Marc Jacobs dufte til skarpe priser, og du har derfor mulighed for at spare penge på dit næste gavekøb.