Giorgio Armani Parfume og dufte hos BilligParfume.dk

Den italienske modedesigner Giorgio Armani leverer ikke kun tøj og lækre designs til catwalken - Armani står også bag nogle af de mest sælgende parfumer til mænd og kvinder. Kender vi ikke alle de gode Armani Code dufte, Mania, Emporio Armani, Attitude, Acqua di Gio og Acqua di Gioa? Vi er vilde med Armanis dufte og vi ved at vores kunder er det samme. Den nye Armani Sí Eau de Parfum har taget verdenen med storm og findes i flere varianter. Og mon ikke du ville elske Armani My Way lige så højt som os.. Læs videre

Filters

Sort

UDVALGT TIL DIG

Loading...

Armani startede faktisk sin karriere med at arbejde for Cerutti, som også har klassiske duft-bestsellere på listen. I 1982, efter at have skabt en fantastisk karriere inden for tøj og fashion, kom den først Armani parfume på gaden i samarbejde med L'Oreal. Den kom til at hedde Armani for Women efterfulgt af den meget kendte Acqua Di Gio til kvinder i 1992. Den første duft til mænd blev naturligvis Acqua di Gio pour Homme, som stadig er en af de mest solgte herredufte.

Sidenhen har Armani sendt en umådelig lang liste af bestsellers på hylderne, bla. Emporio Armani, Attitude, Armani Code, Acqua di Gioia, Emporio Diamonds, Stronger than you, Because its you, Armani My Way og flere endnu.

Faktisk står Armani for mere end 200 dufte. Ikke alle kan findes i butikkerne mere, men en stor del af dem lever endnu.