Armani Acqua Di Gio Parfume og dufte hos BilligParfume.dk

Acqua di Gio fra Armani, en serie af ikoniske dufte til mænd, hvor designet går igen i de stilrene flakoner med et klassiske og dog moderne design. Acqua di Gio finder du i Eau de Toilette, Eau de Parfum og i de mere rene parfum koncentrationer. Serien består af den helt klassiske bedst sælgende Acqua di Gio Pour Homme Eau de Toilette i den velkendte sølvgrå flaske og naturligvis også de nyere Profumo, Profondo, Absolu og flere. Serien består også af de femine parfume til kvinder, med den klassiske grønne Acqua di Gio Woman eller Acqua di Gioia duftene. Find din Armani favorit duft hos BilligParfume.dk Læs videre

Filters

Sort

UDVALGT TIL DIG

Loading...

Parfumer i Armani Acqua di Gio serien:

Siden den første Acqua di Gio parfume blev lanceret i 1996, har parfumen været på de fleste top 10 lister over bedste parfumer i verdenen. Den forfriskende duft er blevet en ikonisk duft, som de fleste nok kan nikke genkendende til, at have haft i sit parfume sortiment. Acqua di Gio har sidenhen fået tilført "nye søskende", flankers - som man kalder det i parfumernes verden.

Fælles for Acqua di Gio og Gioia duftene er, at de alle er skabt med inspiration fra Middelhavet, fra den friske hav, de lette briser, styrker og skønheder.

Armani serien er blandt andet udvidet med disse herredufte:

  • Acqua di Gio Eau de Parfum.
  • Acqua di Gio Absolu.
  • Acqua di Gio Profondo
  • Acqua di Gio Profumo
  • Acqua di Gio

Armani Acqua di Gio og Acqua di Gioia parfumer til kvinder.

Acqua di Gio parfumen findes også i den feminine udgave. Faktisk er duften til kvinder, den første parfume i serien, der blev skabt året forinden Acqua di Gio Pour Homme, nemlig tilbage i 1995. Acqua di Gio Pour Femme er med sin unikke grønne flakon, det blomstrende friske og frugtige duftudtryk og varme, let pudrede og sensuelle afrunding, en Armani parfume, som kvinder og piger i alle aldre, har elsket og båret i mange år. Duften kan stadig købes i online butikker.

I 2010 skabte Armani Acqua di Gioa dameduften, som en pendant til herreduften Acqua di Gio. Gioia Eau de Parfum er den lette, blomstrende og aqua duft med et ultra feminint og elegant udtryk. Modsat den første og klassiske Acqua di Gio til kvinder, så er Gioia duften med mere friske akkorder og har ikke det samme sødmefulde udtryk fra frugtakkorder, som den grønne Acqua di Gio.